Mens foråret for nogle er lige med fornyet energi, er det for andre en travl tid med daglig rengøring. I forårets lune vejr, er det nemlig oplagt at stille døren på klem, så den friske luft frit kan trænge ind. Desværre kan dette godt betyde en åben invitation for renden ind og ud af huset. Med børn og husdyr i huset, kan du nemlig ikke undgå, at der bliver slæbt skidt med ind, når børnene eller hunden gør sin entre. Dette er blot ét af de mange ting, som foråret fører med sig af rengøring og vedligeholdelse. Heldigvis kan forårsrengøring nemt overstås, så du kan bruge tiden sammen med din familie i stedet.

Træk vinduespudsning fra i skat

Vinduespudsning er både hårdt og tidskrævende – men samtidig findes der ikke noget værre end fedtede og plettede rudder, der bliver ekstra synlige, når forårssolen skinner ind. Er du ejer af en glasdør, er fedtede fingeraftryk også næsten uundgåelige med børn i huset. Desværre findes, der kun én løsning… Er du ikke vild med vinduespudsning, så bliver du med sikkerhed gladere, når du hører, at du kan trække vinduespudsning fra i skat. Det gælder både pudsning indvendig og udvendig. Du skal blot indberette det via din selvangivelse på Skat. På den måde kan du nemt spare både tid og penge. Er du ikke glad for rengøringsmidler fyldt med kemikalier, kan du kontakte Vinduespudser i Solrød, der udelukkende anvender produkter til vinduespudsning, som er miljøvenlige.

Effektiv og hurtig fjernelse af algebelægning

Efter en kold og mørk vinter er det med stor glæde, at vi kan hilse foråret velkommen! Men desværre har de kolde og våde vejrforhold med sikkerhed sat sine spor på din fliseterrasse, der nu er dækket af et skjoldet lag af alger. Fjernelse af alger er en tidskrævende affære, hvis du tyr til håndkraft. Som oftest vil de fleste gør-det-selv-metoder ikke være tilstrækkeligt for at slippe helt af med algebelægningen – og i nogle tilfælge risikererer du at gøre din terrasse mere sårbar overfor fremtidige algeangreb. Derfor skal du vælge dine metoder med omhu eller kontakte en professionel, der effektivt fjerner og forebygger algedannelse og flisepest med op til 15 og 20 års garanti. Når du bestiller en fliserens, bliver du som oftest bedt om at oplyse, hvor mange kvadratmeter din terrasse er. Har du ikke tid eller overblik over din størrelsen af din terrasse, har de hos Ingen Alger gratis opmåling af fliser