Hvis du har et kæledyr, så kender du helt sikkert til følelsen af, gerne at ville give dit kæledyr det absolut bedste liv.

Det kan være lidt svært at forstå for en person, der ikke har og heller aldrig har haft et kæledyr – men man elsker sit kæledyr meget højt. Du elsker din hund, fordi din hund altid er ved din side. Selv når du har haft en dårlig dag, kan du regne med, at din glade hund er der og kaster alt sin kærlighed over dig, når du kommer hjem.

Derfor vil du også gerne passe rigtig godt på din hund, så din hund har det godt, og så du kan have din hund i rigtig mange år.

Her får du nogle gode råd til, hvordan du passer godt på din hund.

Det rette hundefoder

Det er vigtigt, at din hund får sundt og næringsrigt acana hundefoder. Det er forskelligt, hvad de forskellige hunderacer brug for af næring, vitaminer og mineraler i deres foder. Du skal derfor tilpasse din hunds foder rigtigt, så den passer til din hunds race. Du kan få en masse vejledning hos dyrlægen, på internettet og ikke mindst hos din lokale dyrehandler.

Hold øje med din hunds behov

Du kender din hund bedre end nogen anden, og det er dig, der kan se, hvis din hund opfører sig anderledes end normalt. Det er derfor dit ansvar at kende din hunds vaner og reagere, hvis der er noget, der virker unormalt.

Hvis din hund opfører sig helt normalt, er det et ret godt pejlemærke på, at alle ting er, som det skal være. Husk at din hund er god til at mærke energier i et rum. Din hund bliver derfor påvirket, hvis du er vred eller ked af det.