Aldrig før har vi haft så mange forskellige måder at blive underholdt på som vi har nu. Teknologien har gjort det ekstra attraktivt for os at blive inde bag husets 4 vægge med et nedrullet gardin og en god film. Også børn bruger nu typisk mere tid bag skærmen, end de bruger ude i den friske luft. Ønsker du også at få din familie mere udenfor, kan du her finde inspiration til nogle forskellige aktiviteter I kan lave sammen udenfor.

Saml familien om bålet om aftenen

Haven er ikke kun et sted I kan få glæde af når solen står højt på himlen, også om aftenen findes der en lang række aktiviteter som kan få jer som familie tættere på hinanden.

Fx er intet hyggeligere end en sen eftermiddag, at tænde op I et bål. Her kan hele familien samles om bålstedet hvor I kan hygge med snobrød eller skumfiduser. I vil også hurtigt opdage hvordan snakken helt naturligt vil flyde, mens I ser på det smukke og betagende bål.

Har I ikke et bålsted i jeres have, skal I ej fortvivle. Ved at gøre brug af et bålfad, kan I selv lave jeres eget bål i haven uden et bålsted. Vil I også opleve hyggen ved at kunne lave skumfiduser rundt om et bål, kan du med fordel se mere her.

Lav fysiske aktiviteter med børnene

Det er ingen hemmelighed at børn elsker at lege. Derfor er lige netop leg en god måde hvorpå I som forældre kan få brugt noget mere tid sammen med jeres børn.

Klassikere såsom fangeleg eller dåseskjul vil uden tvivl altid falde i god jord. Og du kan også overveje hvorvidt dit barn måske er stor fodboldfan, for I så fald kan du måske også lokke med en sjov omgang fodbold i haven.