Når familien mødes til fødselsdage, julefrokoster, og hvad der ellers måtte være af komsammener, er det tit hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af mad, drikke og lignende. På den måde kan alle få en hyggelig og uforglemmelig dag med både den helt nære, men også den mere fjerne familie, som I ikke ser så ofte.

Det kan dog være svært at finde på den perfekte menu, og særligt når det gælder drikkelse, er der mange, som har svært ved at finde inspiration. Derfor ender der tit bare med at blive serveret øl og vin, hvilket også smager godt, men det kan dog blive en anelse kedeligt i længden.

Hvis du vil prøve noget nyt, kan du med fordel overveje at kaste dig ud i lækre drinks med Gin.

Hvorfor lige gin?

Det kan være, at du undrer dig over, hvorfor det lige præcis er gin, der vil være genial at servere til familiearrangementerne. Det er der dog flere grunde til, og for det første er det, fordi det er en forfriskende spiritus, som mange holder af.

Mange skønne drinks med gin

En anden grund til, at gin er et fornuftigt valg, er, at det kan bruges til mange drinks, og den mest kendte – og populære – må være Gin og Tonic. Dette er en drink, som får de flestes tænder til at løbe i vand, og den egner sig både som velkomstdrink eller til mad.

Du kan dog også lave en sommerlig Gin Hass eller en smagfuld Espresso Martini, som består af gin og kaffe. Dette gør Espresso Martinien perfekt som drikkelse til desserter, selvom den også kan nydes for sig selv.

Hvis du finder en af de mest eksklusive gins, kan den også drikkes rent. I de fleste tilfælde er gin dog mere egnet til drinks, hvor dens smag bliver fremhævet på bedste vis.