negle nailster

Er du helt vild med at bruge tid med familien? Det er også forståeligt! Med familien kan man nemlig slappe helt af, fordi de er en flok mennesker, der har kendt en siden man var helt lille, så de har formentlig ikke nogen forventninger til dig, udover at du skal være dig selv.

Så det er helt bestemt det værd at bruge mere tid med familien. Men hvad skal man så lave? Herunder får du tre gode bud på ting man kan lave med sin familie.

Tag på udflugt

De fleste familier, der har været på udflugt sammen før, har helt sikkert lyst til at gøre det igen. Udflugt er nemlig en rigtig god måde at være sammen som familie på, fordi man er meget intenst sammen – man kan ikke flygte nogle steder hen, når man er afsted.

Så skal I selvfølgelig vælge, at udflugten skal gå til et sted, hvor alle på en eller anden måde kan få noget ud af det – både store og gamle. Og så skal der bare hygges!

Lav mad sammen

En anden rigtig hyggelig ting, man kan lave sammen som familie, er mad. Det lyder nok lidt mærkeligt, at det er et forslag, hvis det alligevel er noget I tit gør. Hvis det er tilfældet, kan I enten gøre det oftere, end I allerede gør – eller også kan I vælge at tage madlavningen til et ekstra niveau. I kan eksempelvis aftale, at I sammen laver en lækker tre-retters menu hver lørdag, som I skal lave sammen i fællesskab. På den måde er I både sammen om at lave maden og om at spise den. Og det er en hyggelig måde at være sammen på, fordi det ikke kræver så meget af jer.

Wellness-dag

En lidt aktivitet I kan prøve som familie, er wellness-dag. Det har I måske ikke prøvet før, men det er faktisk meget simpelt. Det er egentlig bare en afslapningsdag, hvor I forkæler jer selv – og det kan I jo lige så godt gøre sammen.

Her skal i egentlig bare sætte nogle afslappende musik på og gøre nogle ansigtsmasker, cremer og lækre snacks klar – det er nok noget, de fleste vil sætte pris på.

Hvis der er nogen, som i forbindelse med wellness-dagen gerne vil have negle, kan I eventuelt undersøge Nailster og se, om de har noget, I kan bruge. Så er I klar til en helt vildt hyggelig og afslappende dag med familien.