Hvis I er i Brøndby på jeres næste ferie, Så læs mere her du får nemlig her en lille oversigt over de mange muligheder, der er for spændende familieaktiviteter. Lidt udover det sædvanlige. Så besøger I også nogle af de lidt mere uspolerede områder i byen, hvor I kan opleve alt fra arkitektur til kunstgallerier og meget mere. Læs med her og bliv meget klogere på, hvordan det kan lade sig gøre. Hvis I er interesseret i at bruge en dag eller to sammen med familien uden børnene skal opleve noget forskrækkeligt spændende, så har Brøndby også et væld af museer at tilbyde jer. Lige fra Rødovre museum til Minge fakta. Lyder det som noget for dig, så skynd dig ind og læs mere her. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Oplev Cirkusmuseet i Brøndby og lær om cirkussets historie

Et andet sted, du kan besøge i Brøndby, er Cirkusmuseet. Her kan du nemlig tage familien med på opdagelsen af kostumer, sjove rekvisitter og sjældne filmklip fra cirkussens historie. Der er altid specielle aktiviteter i skolernes ferie, men ellers er der altid åbent, så du kan tage familien med ind og lære om cirkussens historie.  Besøger i desuden museet en søndag, kan i mellem 11:00-12:30 prøve jonglering, trapez og cirkusleg. Det er altså et helt fantastisk sted for alle jer, der ønsker at være kreative og aktive på samme tid. Så pak jeres kufferter og kør afsted mod Brøndby med det samme!

Besøg friluftsbadet i Brøndby

Hvis det er om sommeren du har tænkt dig at besøge Brøndby, så kan du med stor fordel overveje, om i ikke skal tage et smut forbi friluftsbadet. Det er nemlig ikke bare et, hvilket som helst friluftsbad, det er nemlig Nordeuropas bedste friluftsbad. Skynd dig derfor ind på siden og læs mere her.