Drømmer du om at skabe det helt perfekte hjem for dig og din familie? At bygge de rammer der kan rumme lige præcis dét, som I har brug for? Så er et nyt, arkitekttegnet hus måske noget for dig. Med et nybygget hus får dig og din familie nemlig masser af fordele, der kan øge kvalitetstiden i hverdagen.

Personlig indretning

Der er stor forskel på familier. Så forskellige familier kræver selvfølgelig også forskellige huse. Den allerstørste fordel ved et arkitekttegnet hus er, at I kan få det som I drømmer om! Det kunne være et stort, lyst køkkenalrum, hvor der både er plads til at maden kan stege og børnene kan lege. Eller en overdækket terrasse til sommeraftenerne i familiens selskab. I dagens nybyggede huse er det også populært at få lavet en separat forælder-afdeling, der kan skabe privatliv mellem børn og voksne i familien. Derudover kan antallet af værelser i huset selvfølgelig tilpasses jeres familie, så I kan indrette jer, som I ønsker det. Klik her for at finde jeres nye, arkitekttegnede drømmehus hos Bernt Nielsen.

Fordele ved nybyg

Udover den personlige tilpasning er der også flere praktiske fordele ved nybyggede huse. Praktiske fordele der især kan komme dig til gode, hvis du ønsker mere kvalitetstid med din familie.

Mindre vedligehold

Generelt kræver nye huse mindre vedligehold end hvis du investerer i et ældre hus. Det er derfor oplagt at vælge et nybygget hus, hvis du ikke ønsker at bruge din sommerferie på at male, hamre og save. Dette giver også færre bekymringer i din hverdag, da du ved, at alting er nyt. Du skal derfor ikke bekymre dig om begrænset levetid på dine ting.

Miljø og klima

Nybyggede huse har også den fordel, at de er langt mere energivenlige end ældre boliger. Dette kan både komme klimaet og din pengepung til gode på lang sigt. I dag er der nemlig høje krav til energimærkningen på nybyggede huse, hvilket betyder at dine udgifter til varme vil være lavere i et nybygget hus.

Undgå at bo i et renoveringsprojekt

Ved køb af ældre huse, er der ofte ting, der skal sættes i stand, laves om eller personliggøres. Dette kan ofte være en lang, krævende og dyr proces, hvor du undervejs skal bo i byggerod og flyttekaos på én gang. Dette undgår du også med et nybygget hus. For i et nybygget hus flytter du først ind, når det er færdigt og klar til at rumme dig og din familie.