Synes du, at dit hjem går og trænger til en personlig og farverig makeover? Måske holder frygten for regningen, eller det tidsmæssige aspekt dig tilbage? Det behøver ikke at kræve en håndværker eller koste kassen at pifte dit hjem op. Her giver vi dig fem tips til hvordan du kan friske dit familiehjem op og bruge personlighed og liv indenfor. 

Pynt væggene med wallstickers 

En oplagt måde at pynte væggene i et hjem med børn er ved brugen af wallstickers. Her kan du nemt og billigt vælge netop de motiver der passer allerbedst ind på børneværelset og til dine børns interesser. Klistermærkerne kan nemt fjernes og sidder ikke permanent. Det betyder at du let gentagende gange kan pifte børneværelses op og følge dit barns interesser. Besøg https://smartstickers.dk/ og se det kæmpe store udvalg. Der er med sikkerhed noget dine bør – og du selv – vil kunne lide. 

Bring naturen indenfor 

Ved at fylde dit hjem op med grønne planter og vaser med farverige afskårne blomster inviterer du naturen på besøg i dit hjem. De fine farver er ikke mindst skønne for dine øjne, men bidrager samtidig til et godt indemiljø, som hele familien kan nyde godt af. Hvis du ikke har grønne fingre findes der mange planter der er mere hårdføre og ellers kan du med fordel undersøge markedet for naturtro plastisk alternativer, som vil pynte lige så fint.

Design din egen helt personlige billedvæg 

Et koncept inden for boligindretning, som er kommet for at blive er helt sikkert billedvæggen. Her kan du sammensætte dit eget personlige kunstværk ved at hænge udvalgte fotos, malerier eller plakater op sammen. Leg med farverne og materialerne på rammerne og hæng billeder op forskudt af hinanden for at opnå et mere løst og tilfældigt look. En oplagt og let måde at bringe personligheden ind i jeres hjem. Samme koncept kan ligeledes gøres med familiebillederne. Her kan skabes en flot og hyggelig samling af alle jeres fine billeder.

Grunbrugsfund og arvestykker

Det behøver ikke koste en bondegård at købe nye møbler der kan friske din indretning op. Tag et smut i den lokale genbrug eller find et gammelt arvestykke frem. Her gemmer sig ofte mange glemte skatte, som er super moderne at tilføje i sit mere stilrene og moderne hjem. Giv med fordel møblerne en klat maling i en frisk farve og voila så har du et møbel der kunne høre hjemme i et boligmagasin. 

Gå i krig med malingen 

En fin måde at skabe kontrast og dybde i dine rum er ved at finde penslen frem og give en enkelt væg med en neutral farve. køb nogle farverpøver med hjem for at sikre at I får valgt den helt rette farve til jeres stil og indretning, men hold jer endelig ikke tilbage. 

Måske har du efter at have læst denne artikel fået blod på tanden og er blevet inspireret til dit næste nemme og billige boligprojekt. Så er der ikke andet tilbage en at sige god kamp.