Med en gaskogeplade kan du indrette køkkenet præcis som du vil og gøre det til det samlingssted, du altid har drømt om

Rigtig mange familier drømmer om et stort og funktionelt køkken, der skaber rammer for samvær, madlavning og familiehygge. For at kunne indfri disse drømme, kræver det, at køkkenet er designet på en måde, der lægger op til det.

Ved at vælge en gaskogelade får du mest muligt fleksibilitet, når du skal designe dit køkken. Det smarte ved gaskogeplader er nemlig, at de installeres separat fra ovnen. Dermed kan du helt selv bestemme hvor både kogeplade og komfur skal placeres for at skabe bedst muligt flow i køkkenet.

ILVEs tre forskellige gaskogeplader med høj ydeevne og elegant design

Der findes mange forhandlere af gaskogeplader, men ILVE er nogle af de førende på markedet. I deres sortiment har de tre forskellige modeller med gasblus integreret i kogepladen. De forskellige modeller lever alle op til ILVEs høje standard for kvalitet og funktionalitet, og det er hovedsageligt gaskogepladernes design, der varierer.

  • ILVEs Professionel Plus Nostalgie gaskogeplader er karakteriseret ved deres klassiske, 60-inspirerede design.
  • ILVEs Professionel Plus Hi-Tech gaskogeplader har et moderne og stilrent look.
  • ILVEs Pro Line gaskogeplader er deres budgetvenlige gaskogeplader med høj ydeevne og et simpelt design.

Lige gyldigt hvilken model du vælger, er du garanteret en holdbar gaskogeplade med høj ydeevne, som kan placeres alle steder i køkkenet.

Sådan skaber du et køkken, der lægger op til samvær og hygge

Køkkenets design og layout er afgørende for, hvordan det i sidste ende bliver anvendt. Derfor kan det godt betale sig at bruge noget tid på at undersøge, hvilke muligheder du har. Vælger du at anvende en løsning med gas i kogepladen, kan ILVE også rådgive dig om, hvor i køkkenet du eventuelt skal placere din gaskogeplade.