Med små børn er der nok at tage sig til i hverdagen, hvor bleer og sutter hurtigt kommer til at fylde meget. Derfor er mange småbørnsfamilier interesseret i smarte løsninger, der kan spare dem for tid. Noget af den tid, der før gik med sure pligter, kan i stedet bruges på kvalitetstid med børnene. I denne artikel bliver du præsenteret for tre smarte løsninger til dit køkken, som giver dig mere tid, komfort og overskud i hverdagen. 

Grohe Red Cooker

Grohe Red er en serie af vandhaner, som der kommer kogende vand ud af. Med en Cooker vandhane fra Grohe bliver hverdagen lidt lettere, for du sparer masser af tid på at vente på, at vandet koger i elkedlen. Du kan hurtigt lave en kop instant kaffe eller koge sutterne af, så de bliver rene. Du kan også bruge vandhanen til at spare tid, når du laver mad i hverdagen. Ved at hælde kogende vand direkte i gryden, når du for eksempel skal koge pasta, er madlavningen hurtigt klaret. Grohe Red Cooker er en flot vandhane, som ikke bare sparer dig tid i hverdagen, den giver også dit køkken et elegant touch.

Instant pot

En instant pot er ikke lige så udbredt i de danske køkkener, som man for eksempel ser i USA, men den er en smart løsning i en travl hverdag, hvis du sætter pris på veltilberedt mad. Med en instant pot kan du både dampe, stege, grille, koge og meget mere, men på en enormt hurtig og energieffektiv måde. Maskinen tilbereder maden op til seks gange hurtigere, end hvis du for eksempel bruger en gryde. Det betyder, at du på ret kort tid kan lave langtidssimret aftensmad. Det er også hurtigt at koge suppe på et kyllingeskrog. Lav en lækker langtidssimret gryderet ved blot at fylde dine yndlings ingredienser i maskinen, tænd for den og efter kort tid er det spisetid.

Røremaskine

En røremaskine ælter dejen til børnenes pølsehorn sammen for dig, mens du slapper af. En røremaskine kan også røre fars sammen, piske og meget mere, så du slipper for at bruge tiden på det. Selvom du har små børn og lidt overskud, kan du let lave lækkert, hjemmebagt brød. Lav blot dejen aftenen før på din røremaskine og lad den hæve natten over. Næste morgen mangler du bage brødet, for eksempel som et grydebrød, og så er der nem og velsmagende morgenmad til hele familien.