De færreste kunne forestille sig en hverdag uden streaming. Dette gælder også for danske familier, som er storforbrugere af streaming. Disney film og diverse underholdningsprogrammer er populære blandt de små, mens de voksne er mere til dokumentarer, krimiserier og sågar lydbøger. Men er det ikke muligt at streame noget, som fanger både børnenes og forældrenes interesser? Jo, selvfølgelig er det, det.

I denne artikel kommer vi med nogle konkrete bud på streaming for hele familien.

X Factor via TV 2 PLAY

Man behøves ikke at være den store sangstjerne for at kunne nyde musikalske oplevelser. X Factor er under alle omstændigheder et program, som vil fange de fleste.

Foruden at opleve en masse hidtil ukendte superstjerner, så vil man hyppigt støde på danskere, som ikke ejer en ærlig tone.

Om du går op i sang eller musik, eller om du bare gerne vil underholdes, så er X Factor via TV 2 PLAY et godt bud. Programmet er et hit blandt både børn og voksne, så måske er det også noget for din familie?

Disney film via Disney+

De fleste danskere er vokset op med Disney.

Derfor er det heller ikke uden grund, at filmene fra Disney vil fange de fleste.

Er man til Disney, så bør man stifte bekendtskab med den nye streamingtjeneste, der går under navnet Disney+. Denne tjeneste er spækket med gode film og serier tilegnet børn og barnlige sjæle. Du kan f.eks. se Biler, Simpsons, Løvernes Konge, Frost eller noget helt femte med din familie. Så er der da lagt op til en skøn aften.

Er Disney+ ikke lige sagen, så er det heldigt, at der findes mange andre gode tjenester. Du kan læse mere her, hvis du ønsker at få adgang til en verden af film og serier.

Fangerne På Fortet via Viaplay

I har som familie også mulighed for at nyde det underholdende gameshow, der går under navnet Fangerne På Fortet. Her bliver en lang række kendisser og tv-personligheder sat over for nogle svære udfordringer. Løser de udfordringerne, så bliver de belønnet med en nøgle, som vil hjælpe dem senere i spillet.

Gameshow-serien kan streames via både Viaplay (betaling, men uden reklamer) og Viafree (gratis, men med reklamer).