Det er slet ikke så svært at gøre noget der er lidt udover det sædvanlige med hele familien. Du kan eksempelvis besøge Wallmans, hvis du gerne vil have en oplevelse der er langt fra det som hverdagen ellers byder. Her kan du få gode minder med familien der er passende til både store og små, for der er ikke noget som kan samle flokken på samme måde som musik og festligheder. Klik her og se mere, hvis du gerne vil give en oplevelse videre til dig og dine nærmeste.

Et show lidt udover det sædvanlige

Det er vigtigt at gøre noget lidt udover det sædvanlige engang i mellem, forkæle sig selv og familien med en pause fra hverdagens stress og jag. Det er bestemt også præcis det i kan forvente når i besøger Wallmans, for her er der stablet store oplevelser sammen til her, med musik, festivitas og godt humør. En fortælling der giver plads til at få tankerne lidt væk fra det i normalt sidder og roder med og som er et oplagt break i hverdagen.

Kombiner showet med en lækker middag

Det er ikke kun et fremragende show der er sørger for hos Wallmans. Du har også muligheden for at kombinere den storartede oplevelse med en lækker 4 retters menu, så i er helt sikre på, at maverne er mætte inden hele seancen begynder. Her er der disket op med en lækker menu, der forkæler ganen og giver dig en gastronomisk oplevelse der får sanserne til at segne. Der er ingen kokke der har hvilet på laurbærerne når der fremstilles mad til glæde for jer der vælger at besøge Wallmans med en aften i forkælelsens tegn.

Giv et gavekort til dem du holder af til en tur i Wallmans

Hvis du gerne vil give en ganske særlig gave, så er det et oplagt valg med et gavekort til Wallmans. Her er der frit spil på alle hylder, når modtageren skal vælge lige præcis den oplevelse som vil give glæde. Her kan du ramme plet når det kommer til den helt rigtige gave og er særligt velegnet til dem der alligevel ikke helt mangler noget og efterlader en ønskeliste der er tom. Giv en gave der kan glæde parret og måske give et lille skub bagi, til den person der har brug for en pause fra hverdagslivet.