Galapagos er et af de lokationer du kan vælge, hvis du ønsker en ferie væk fra hverdagens stress og jag. Her er der plads til hele familien, både store og små, unge som gamle og aktiviteter der kan passe enhver. Det er især det helt rette sted, hvis familien er betaget af spændende dyreliv og en unik natur, som slet ikke kan findes andre steder i verden. Følg Darwins fodspor og din rejser til Galapagos øerne allerede i dag.

Galapagos øerne blev opdaget ved et tilfælde

Måske var det slet ikke meningen at Galapagos øerne skulle opdages i Stillehavet. Alligevel var det tilfældet, at en biskop fra Panama kom lidt ud af kurs på sin rejse fra Panama til Peru i 1535. De mange øer der skaber rammerne for navnet Galapagos var dengang ikke befolket af mennesker, men flere dyr og særligt skildpadder, som i mange, mange år, har tilpasset sig det stille liv på øerne. Darwin drog til Galapagos øerne i sin tid og det var her han forskede og undersøgte dyre- og plantelivet og indsamlede materiale til det der i dag er kendt som evolutionsteorien.

Der er masser af udfoldelser på Galapagos øerne

Er familien til dyre- og planteliv, så findes der mere eller mindre ikke andre steder at tage på ferie, end Galapagos. Her er der altid noget nyt at se, ved at drage fra den ene ø til den anden. Dyrene især, er alle forskellige, afhængigt af, hvilken isoleret ø i området i vælger at besøge. Dyrene har i utallige generationer levet uden menneskers indblanding, isoleret på de små øer og tilpasset sig forholdene og ser derfor vidt forskellige ud, til trods for at de er samme art. Når i bevæger jer rundt på Galapagos øerne for at berige jer med oplevelser fra naturen, så skal i dog lige huske på, at de dyr der bor der, ikke er bange for mennesker. Derfor skal i passe på at i ikke træder en søløve på halen, eller bader i vandet, samme sted som pingvinerne går på jagt efter lækre fisk.

Galapagos er en unik familieferie

Vil i gerne opleve noget helt unikt sammen som familie, så bør i besøge Galapagos øerne. Her er der rigelige muligheder for at skabe helt særlige minder, som i kan tage med hjem og gemme til evig tid.