Et hjem blottet for indbo vidner om idéløshed. Eller en minimalistisk livsstil. Men mest idéløshed, og hvis du ikke ønsker at give gæster indtryk af, at hos dig bor der nogen, som ikke har sans for livets finere ting eller forstår at indrette en flot stue, så skal du på jagt efter bohave. Hvad kan du fx finde til at shine hjemmets forskellige rum op med? Her kan du få fifs til produkter, som du kan overveje.

Plakater er den billige løsning inden for vægpynt

På tværs af rum kan vægpynt nævnes som noget, du kan introducere for at vise gæster, at du i det mindste tænker en lille smule på udseende. Hvis du ikke er så meget for at købe malerier fra dødsbo på genbrug til at hænge op på væggene, er plakater klart den billigste løsning inden for vægpynt af en vis kvalitet. Du kan finde plakater med alt fra billeder til illustrationer eller sætninger trykt på sig.

Mindsk støj i stuen med akustikpaneler

Zoomer vi ind på spisestuen, hvad kan du så finde her af pynt? Hvis stuen nemt bliver fyldt med støj, fordi gulve og vægge ikke kan tage det til sig, var det en idé at hænge akustikpaneler op. Disse har deres forcer ved både at dæmpe lyden i lokalet og at være dekorative. Og ved visse modeller er der endda riller ned langs panelerne, du kan sætte kroge i, så at du fx kan hænge billedrammer fra dem.

Hav et dynamisk element ved vindueskarmen

Hvad kan du ellers finde til stuen? Du kunne fx pynte vindueskarmen med nogle vaser, hvis du ikke allerede har planter til at stå i den. Vælger du vaser eller lignende dekoration i gennemsigtigt glas til at stå ved et vindue, der vender mod øst eller vest, får du en flot effekt, når lyset fra den op- eller nedgående sol skinner ind gennem ruden. Så får du et dynamisk element, hvor udtrykket varierer.

Pynt sofaen med tæpper og hynder

Tæpper, hynder og lignende mobile, bløde ting kan du bruge til at pynte sofaer og lænestole med, og disse ting tjener også en åbenlys funktion, når det kommer til komfort. Især hvis du har mange læderbetrukne møbler, er det godt lige at have et par puder betrukket med bomuld. Så kan folk, der ikke synes, at læder er det fedeste i verden at røre ved, hvile armen eller nakken på puden i stedet.

Gode lysforhold i badeværelset

Hvad så med badeværelset? God belysning vil ofte være nøgleordet her, siden disse rum sjældent har brede vinduespartier. Vælger du et spejl med integreret LED-lys, så får du både skabt et visuelt fikspunkt i rummet, der gør, at folk ikke tænker så meget på, at der ligger lidt snavs hist og her, og du byder dig selv og dine gæster på klart, opfriskende lys, der er lige lidt køligere end gult halogenlys.

Alt i køkkenet skal have en funktion

Ved køkkenet er det vigtigt, at så godt som alt har en funktion. Det er ikke det rum i hjemmet, du ville fylde op med en masse brugskunst, der ikke tjener andet formål end at se godt ud. Gå på udflugt hos forhandlere af køkkenredskaber og find sauterpander, køkkenvægte, elkedler osv., der udover blot at være praktiske også er flotte. Men selvfølgelig så skal der være en rød tråd i, hvad du vælger.

Led efter gratis rabatkoder på HurtigRabat.dk

Hvordan får du råd til nyt indbo? Start med at lede efter rabatkoder på sider som HurtigRabat.dk, der blev nævnt ovenfor. Siden er blandt de sider på nettet med flest unikke rabatkoder til danske webshops, og du kan måske være heldig at finde rabatkoder til en webshop, der fx sælger udstyr til dit køkken, plakater til dine vægge eller indbo til hjemmets andre rum. Så sparer du meget ved køb.

Køb flere ting til rabat på én gang

Bedst er det selvfølgelig at købe mange af de ting, du gerne vil have, på én gang, hvor du så bruger den samme rabatkode til købet. Så bliver besparelsen meget stor, sammenlignet med hvis du købte tingene hver for sig over en større periode, uden at du havde rabatkoder til at bruge ved hvert køb.