Dette indhold er sponsoreret.

Ridning er en hobby, der kræver meget udstyr til både rytteren og hesten. Rideudstyr er ikke billigt, så derfor kan det godt betale sig at have orden i sagerne for at beskytte det bedst muligt. Få her inspiration til, hvordan du kan skabe overblik over dit rideudstyr.

Striglekasser

En striglekasse er designet til at huse alle dine børster, strigler hovrensere og plejeprodukter. Kassen er delt op med en masse praktiske rum, hvilket gør det nemt og overskueligt for dig at skabe et overblik over, hvilket udstyr du har. Når alt dit udstyr har sin plads, er det nemmere at række ud efter og mere overskueligt at rydde op. En striglekasse er ofte lavet i let plastik eller slidstærk aluminium. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, alt efter hvor stor dit behov er. Det smarte ved en striglekasse er også, at den er nem at rengøre.

Strigletasker

Strigletasker er i samme familie som striglekasser, men disse egner sig bedre til at tage med på farten. Derfor har den garvede rytter også ofte både en striglekasse og en strigletaske. Hvis du ikke har særligt meget plejeudstyr, kan du blot nøjes med tasken. Har du meget, kan du have begge dele og pakke tasken med det udstyr, som er nødvendigt til stævner mv. Strigletasker kommer i mange forskellige varianter og størrelser. De har ofte et vandafvisende ydre, så du uden problemer kan stille din strigletaske på jorden eller opbevare den i laden.

Bandagetasker

Bandagetasker er ofte firkantede, netlignende tasker. Taskerne har en masse små rum, så du nemt kan samle alle dine bandager og bandageunderlag i én taske. Du kan vælge mellem forskellige størrelser – for eksempel til at kunne opbevare seks eller 12 bandager. Det giver dig både en skøn opbevaring af og et overblik over dine bandager. Bandagetasken er også nem at tage med på farten. Mange ryttere foretrækker at have en taske kun til bandager, da det er superærgerligt at opbevare de rene bandager med for eksempel de støvede strigler.

Hyndekasser og plastikbokse

Dækkener, hesteplejetilbehør, ridehjelme, ridestøvler, træktove og andet større udstyr til hesten og rytteren kan opbevares i smarte hyndekasser og plastikbokse med låg. Du kan vælge at dele dit udstyr op og have flere kasser til formålet. For at gøre det endnu mere overskueligt for dig selv, kan du klistre mærkater på låget, så du kan huske, hvor det forskellige udstyr hører hjemme. Det er både en smart, billig og skøn måde at organisere dit rideudstyr på.