Har du begrænset plads til opbevaring i kælderen eller på loftet, og bliver familiens overskudslager af habengut og dingenoter bare ved med at vokse? Alle har brug for opbevaringsplads til de ting, man ikke bruger hver der, men som man heller ikke bare kan smide ud, og i takt med at familien vokser, og børnene bliver større, så bliver der typisk mindre og mindre plads til forældrene. Derfor kan det være en rigtig god idé at få sig et opbevaringsrum hos Boxit.

Dit helt eget depotrum på 5 minutter

Oprettelsen af dit depotrum er nemt, enkelt og ikke mindst hurtigt. På kun 5 minutter kan du få nøglerne til rummet, og du slipper endda for at betale depositum. Du skal blot betale første måneds husleje, og så er depotrummet dit. Boxit har depotrum i alle størrelser – fra 3 m3 til 180 m3, og skulle du have brug for at skifte til et større eller mindre rum, så er det intet problem. Derudover er der ingen binding, så hvad enten du skal flytte og får mere opbevaringsplads derhjemme eller bare ikke længere ønsker at betale husleje for et opbevaringsrum, så kan aftalen nemt sløjfes.

Pas godt på dine ting med opvarmede rum hos Boxit

Opbevarer du dine ting i kælderen eller på loftet, så risikerer du at udsætte følsomme genstande for kulde og fugt. Men ved at opbevare dine sager hos Boxit, så behøver du ikke at være bange for hverken kulde eller fugt. Deres depotrum er rene, tørre og opvarmede, og de kommer endda med decideret temperaturstyring, sådan så du kan være helt sikker på, at dine sager opbevares i den helt perfekte temperatur. Du kan altså bruge et depotrum hos Boxit til mere end bare campingudstyr, værktøj og gamle cd-samlinger. Deres depotrum er blandt andet velegnede til møbler, tøj, musikinstrumenter, arvegods og motorcykler.

Fri adgang fra 6:00 til 22:00 og sikkerhed døgnet rundt

Du får adgang til dit depotrum fra 6:00 til 22:00, og det gælder hele året rundt – også weekender og helligdage. Derudover er sikkerheden ikke til at spøge med. Alle deres lagerhoteller er både indhegnede og videoovervågede døgnet rundt, og du kan kun komme ind på området med en personlig pinkode. Sidst men ikke mindst er du selvfølgelig også den eneste med nøgle til dit depotrum, som er udstyret med en speciel sikkerhedslås.