Familieaktiviteter

Leder du efter de bedste aktiviteter for dig og din familie? Der findes masser af gode, sjove og lærerige ting, man kan lave alle sammen. Det kunne eksempelvis være yoga, som mange familier faktisk dyrker sammen. Måske tænker du, at det ikke lige lyder som en klassisk familieaktivitet. Det kan det dog faktisk sagtens ende med at blive.

Yoga er nemlig for alle og brugbart for alle. Typisk bruger folk det til at komme lidt ind i sig selv. Hvis man som familie gerne vil lære at slappe bedre af, kan det være enormt effektivt. Det vil altså sige, at man er sammen om at lære, hvordan man kobler fra.

Andre vil gerne bruge yoga til andre ting. Måske har man ømme muskler pga. træning, eller også har man nogle skavanker, man døjer med. Her kan yoga altså gå ind og gøre rigtig mange gode ting. Det er måske ikke i første omgang kurerende. Det er nærmere noget, man kan bruge for at arbejde med sig selv.

Yoga handler også om fokus. Hvis man starter på en yogatime, hvor man slet ikke er mentalt til stede, går det ikke. Man skal tro på, at det kan give noget godt og rart. Er det tilfældet, er man allerede kommet rigtigt langt i processen.

Madlavning

Det kan også give en masse positivt til familielivet, at man laver mad sammen. Det kan virke banalt, og det er lige præcis, hvad det er. Det er helt simpelt. Og så er det noget, alle kan være med til. Det er samtidig hyggeligt, og det gør også, at maden smager lidt bedre.

Hvis alle har været en del af det, er det blevet til et fælles projekt. Det behøver måske ikke være det helt store hver eneste dag. Sommetider må det godt være nemt og hurtigt. Når der så er tid til det, kan man gøre lidt mere ud af det sammen.

Mobilerne væk

Det er faktisk også en aktivitet i sig selv, at man lægger mobilerne væk. Det vil sige, at man simpelthen lige aftaler, at der er en mobilfri zone. Det lyder lidt plat, men det kan altså medvirke til, at man er mere sociale sammen. Når mobilerne er lagt væk, er man tvunget til at være sammen.

Det betyder måske, at man får snakket om nogle flere ting. Man er nærværende. Det gælder faktisk både for børn og voksne, at det kan være rigtigt sundt.