Sjov og aktiv familieferie i Danmark eller dasedage i solen på stranden? Danmark er fyldt med en masse fede feriedestinationer til enhver smag. Det behøver på ingen måde være kedeligt at holde ferie i Danmark – uanset hvilken alder man har. Læs med her hvor vi har samlet tre familievenlige feriedestinationer i Danmark.

Badeferie i lækkert sommerhus

Skal du på ferie med familien, men ønsker et roligt sted, hvor du kan slappe af og nyde den danske sommer? Så er det med sikkerhed et lækkert sommerhus, du skal investere i. Der findes et hav af forskellige sommerhuse rundt omkring i landet, så her er det bare med at undersøge markedet. Du kan både finde gamle, charmerende sommerhuse ved skov og strand, men du kan også søge ind til de større feriebyer, som for eksempel Blokhus, og leje et nyere sommerhus. Det er helt op til dig og din familie at vurdere hvilken sommerhusferie, der passer bedst. Ønsker du at have følelsen af at komme udenlandsk, samtidig med, at du er på dansk jord, kan du også vælge at købe et sommerhus på den skønne ø Rømø. Det skader ikke at se hvad det koster og blot kigge på et sommerhus til salg Rømø!

Sommersjov på Bornholm

Har du børn i aldersgruppen 4-12? Så er det med sikkerhed sommersjov på Bornholm, du skal investere i til sommer. Der findes mange sjove aktiviteter til børn i flere forskellige aldersgrupper, så her er det bare med at vælge en masse forskellige. Bornholm byder ikke kun på fede aktiviteter til børn, men også til voksne. Der er for eksempel spændende vinsmagninger, lange gåture i det smukke landskab og lækker mad ved havnen. Fordelen ved at lade dine børn hygge sig ved sommersjov på Bornholm er, at du og din partner kan lave andre voksenaktiviteter med god samvittighed. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til feriehygge på Bornholm.

Aktiv ferie på familiehøjskole

Ønsker du at have en aktiv familieferie et valgfrit sted i Danmark, skal du med sikkerhed vælge at tage på en sjov familiehøjskole. Her kan du have det sjovt og lave forskellige aktiviteter med din familie i sommerferien. Selvom det er et højskoleophold, kan du selv vælge de fleste aktiviteter og du er selv med til at styre programmet – du behøver eksempelvis ikke at stå op et bestemt tidspunkt. De fleste ophold foregår på efterskoler og højskoler rundt om i hele landet, så der er frit valg på alle hylder.