Hvis du har en far der er meget aktiv, og som godt kan lide at bruge sin krop, ja så er der en masse gode forslag til en perfekt gave til ham. Lige meget om han er typen der motionerer på daglig basis, et par gange om ugen, eller måske bare et par gange om måneden.

Fars dag, fødselsdag eller jul

Det er vigtigt at huske at vise at vi sætter pris på vores far. Ganske som det er vigtigt at vise at vi sætter pris på vores mor. Det kan vi vise på mange måder i hverdagen, men på specielle dage kan vi lige vise det lidt ekstra. Det kan være på fars dag, på fars fødselsdag eller juleaften. Det kan såmænd også være at du helt spontant har lyst til at give ham en lille gave.

Cykeludstyr

Der er mange fædre der går meget op i cykling. Heldigvis for det, fordi der findes en hel masse udstyr til lige netop dette, hvilket gør det let at finde en god gave til ham. Der er selvfølgelig de dyre gaver såsom cykelsko og aktivitetsmåler til cyklen. Der findes også gaver i den billigere prisklasse såsom en cykelhjelm, cykelhandsker eller cykeltøj.

Løbesko og tøj

Mange fædre holder også af at løbe. Her er der også mange gaveideer der byder sig ind. Et par gode løbesko, hvis vi snakker den lidt højere prisklasse. Eller et par gode strømper til løb eller en god drikkedunk, hvis vi skal holde os i den lavere prisklasse. Inde imellem prisklassen finder vi løbe tøj, her kan der både købes til sommer og vinterbrug, og i en masse forskellige farver.

Kogebog med sund mad

Hvis din far er meget aktiv, så går han højst sandsynligt også op i hvad han spiser. Derfor kan du give en god kogebog med masser af inspiration til lækre sunde retter. Dette er noget hele familien kan få glæde af, og noget din far helt sikkert vil sætte pris på.

Sportsmassage

En aktiv krop bliver øm i musklerne, så derfor kunne et gavekort til en sportsmassage helt sikkert vinde dig mange point. Du kan finde en god massør i jeres nærområde og give ham et gavekort til en omgang massage. Hvis du vil gå endnu mere all-in, kan du gøre klar til en lækker aftensmad derhjemme mens han er til massage. Her kan du lave hans livretter og rigtig forkæle ham.

Oplevelsesgave

Hvis du har en aktiv far, er der også en masse oplevelsesgaver du kan give ham. Her er det nærmest bare fantasien der sætter grænser. Er din far til vandsport kan du give ham et gavekort hvor han skal prøve kræfter med eksempelvis surfing eller Wind surfing.

Er han ikke bange for højder, kan du give ham et gavekort hvor han skal ud og prøve høje og udfordrende klatre vægge. Du kan selvfølgelig købe oplevelsesgaver ved virksomheder der udbyder specifikke oplevelser, men du kan også sagtens selv bare arrangere noget og kontakte virksomheder direkte omkring et gavekort.