Som mennesker kan vi let være overfølsomme overfor udefrakommende kemikalier og få allergiske reaktioner på stærke ingredienser, som ikke passer på vores hud. Masseproducerede cremer og sæber kan være fyldt med dårlige kemikalier og parabener, som kan skade vores hudbarriere negativt over tid. 

Brug din sunde fornuft og vælg bæredygtige alternativer 

I dag er det muligt at skabe rengøringsmidler fra bæredygtige råvarer, som heller ikke involverer dyreforsøg og ikke indeholder stoffer, der er skadelige for miljøet. For at kunne se bæredygtige rengøringsprodukter skal du kigge efter den relevante mærkning.

For at undgå dårlige reaktioner i huden, er det nødvendigt med naturlige ingredienser i rengøringsprodukterne som anvendes på daglig basis i hjemmet. Bæredygtig rengøring ved brugen af allergivenlige hudplejeprodukter er vejen frem mod en sundere hverdag.  

Når du køber rengøringsmidler, skal du altid vælge bæredygtige rengøringsprodukter. De er mindre skadelige for miljøet og sundheden. Økologiske rengøringsmidler rengøres med overfladeaktive stoffer baseret på naturlige fedtstoffer og sukker, det vil sige vedvarende råvarer. De indeholder ikke syntetiske dufte, farvestoffer eller konserveringsmidler. Nogle producenter tilbyder duftfrie produkter til allergikere. Mange virksomheder har stor fokus på hele fremstillingsprocessen i dag. Det handler om value for money og en virksomheds CSR profil er alfa omega for at kunne få fat i loyale kunder, som gerne ønsker gode og stabile produkter, som man kan regne med. 

Bæredygtige rengøringsprodukter er det bedste for dine børn 

Dine børn har brug for de bedste hudvenlige produkter for ikke at udvikle allergier eller andre sundhedsfremmende problemer på og i huden. Allergivenlige og parabenfrie hudplejeprodukter fremstillet af ingredienser fra norden giver ikke kun en velduftende aroma,  men varerne er også med fuldt fokus på milde egenskaber på huden. Med produkter fra HUMDAKIN er du sikret kvalitetsprodukter, hvor planetens ressourcer og arbejdsforhold ikke er skadelige.

Et af de mest populære økologiske produkter derude i øjeblikket er økologiske bomulds håndklæder. GOTS-certificerede håndklæder fremstillet på stærk og god bomuld i strik er en perfekt måde at tage sig af sin hud og planeten.

Ingredienser fra de danske skove og kyster kan være kamille, havtorn, salvie, pæon, hyldebær og tranebær som blandt mange andre rene og naturlige ingredienser kan være en god del af de bæredygtige rengøringsprodukter. Med fokus på en global pandemi kan det være en ganske god ide at bruge de rigtige rengøringsprodukter, når man går over i vintertid, hvor vores immunforsvar bliver sat på noget af en prøve i de bidende vintermorgener. Her skal der være fokus på at få de rigtige vitaminer og få rengjort lejlighed, hus, bygning eller anden form for bolig situation.