Halter det en smule med overskuddet i den travle hverdag? Dette er helt naturligt, og rammer utrolig mange danskere. Der kan være flere grunde til det manglende overskud – det kan være der sker noget i dit privatliv, sygdom, overgangsalder eller noget helt fjerde.

Først og fremmest, så handler det om at finde ind til kernen – og derefter handle på det.

  • Føler du dig fx stresset på jobbet – og overarbejder mange timer?

  • Er der problemer i privatlivet?

  • Eller er det fx på grund af skiftet fra sommer til vinter, og de mange mørke timer?

Dyrk motion og god kost

Dette er nogle råd, som bliver givet gang på gang. Men dette er også med god grund. Kost og motion er nemlig alfa og omega, hvis man ønsker mere energi og overskud i hverdagen. Hvis man bruger størstedelen af tiden på sofaen med chipsposen i hånden, så påvirker det helt naturligt ens overskud og energi i den negative retning.

Husk derfor at få dig rørt, bare en smule, hver eneste dag. Dette kan være en god gåtur med hele familien i skoven, eller en cykeltur til og fra arbejdet. Desuden kan det også være en god idé at etablere en madplan, så man sørger for at få noget energifyldt mad hver dag – og ikke tyer til de hurtige løsninger såsom færdigretter og takeaway.

Halter det fortsat med overskuddet?

Dyrker du både motion, spiser sundt og gør alle de rigtige ting – men kniber det fortsat med overskuddet? Så kan det være en god idé at supplere med kosttilskud energi. Gennem energi kosttilskud får du de rigtige vitaminer, mineraler, olie og naturlige urter, som kan give gode forudsætninger til at genskabe et højere energiniveau i hverdagen. Husk dog altid, at kosttilskud energi aldrig kan stå alene, men skal fungere som et supplement til en sund og varieret kost.