I Aarhus Kommune er der løbende nye stillinger indenfor Sundhed og Omsorgs området, og det er meningen med jobportalen, at disse bliver listet let og overskueligt for modtageren. Her kan man let og enkelt læse omkring andres opfattelse af stillinger indenfor området og selv danne sit eget overblik over de muligheder som følger med. 

Du kan som modtager hive fat i en ansvarlig for området eller ansøge direkte gennem jobportalen. Her har du mulighed for at komme til en samtale omkring mulighederne for et potentielt job. 

Sosu og sygeplejerske jobportalen viser aktuelle stillinger 

Aarhus Kommunes jobportal inden for Sundhed og Omsorgs området giver borgerne muligheden for at se aktive stillinger. Det er derfor muligt for faglærte såvel som ufaglærte at finde spændende jobmuligheder inden for Aarhus Kommune. 

Det er som nævnt stillinger med job som sosu, job som sygeplejerske og job som sosu assistent og job som ufaglært. Der er mange muligheder og du har som interesseret muligheden for at høre mere om disse stillinger ved aktivt at besøge siden og kigge de forskellige jobforslag igennem. Der findes helt sikkert en stilling lige efter dine behov. 

Jobportalen indeholder en lang række sundhedsfaglige stillinger 

Der er tale om jobs som sosu, sosu assistent, ufaglært og sygeplejerske. Der vil løbende tiltræde nye stillinger, der kan være lige præcis det du søger. 

Job Stillingerne som sosu, som sygeplejerske eller som ufaglært er enkelt beskrevet, så du ikke sidder tilbage med misforståelser på området. Her kan du nemt finde ud af lige de informationer der er nødvendige for at tage kontakt til dem. 

Jobportalen er lavet til de jobsøgende indenfor Sundhed og Omsorg og ønsker altså at rekruttere flere borgere i og omkring Aarhus. Kommunen ønsker øget beskæftigelse og det er bl.a. derfor jobportalen med sosu job, sygeplejerske job, sosu assistent job og ufaglærte jobs er tilgængelige. Der ønskes flere i arbejde for at øge væksten. 

Bliv klogere på job som sosu 

Ved at besøge tak for dig jobportalen i Aarhus Kommune kan du læse andre sosu ansattes oplevelser med arbejdet i kommunen. Her kan du lade dig inspirere, og finde ud af om det er noget for dig. Det er en måde hvorpå man kan danne sig et overblik over den enkelte stilling. 

Job som sosu giver dig muligheden for at arbejde med mennesker som virkelig har brug for din hjælp i det daglige. Med et job som sosu giver du værdi til personer i nød og du styrker dine faglige egenskaber i arbejdet med mennesker.