I dagens Danmark er der fart over feltet i de fleste hjem. Børnene skal passes, motionen skal dyrkes, sundheden opbevares og familielivet holdes ved lige. Det tærer på de fleste menneskers tålmodighed og overskud – men det er ikke specielt svært at genopbygge, og det vil denne selvhjælps-guide vejlede dig i.

Wellness i hjemmet

Wellness behandlinger behøver absolut ikke være specielt besværlige eller dyre, før de virker. Dit hjem indeholder nemlig de helt rigtige redskaber, så du selv kan lave små behandlinger på dig selv eller din familie. Det kan for eksempel være:

  • Hjemmelavede ansigts- og hårmasker. Det er enormt let at lave hjemmelavede og velplejende masker ved hjælp af ingredienser fra det danske køkken. Der findes guides på nettet, så du kan lave den ansigtsmaske, der passer til netop dine behov.

  • Message. Det er ikke specielt svært at udføre en afslappende message selv. Det kræver blot, at du sætter dig ind i de vigtigste principper ved message – og så fungerer det altid bedst med olie.

  • Holistisk hudpleje. Holistisk hudpleje består i, at det plejer mere end bare huden; det bidrager også til dit velvære. Suki skin care – hudpleje er en serie af økologiske, holistske hudplejeprodukter, der med effektiv og hurtig virkning forkæler din hud.

Hjemmelavet ansigtsmaske til tør hud

I vores ofte kolde vejr bliver huden meget tør og bleg – men det kan du afhjælpe. Herunder får du nemlig en opskrift på en hjemmelavet ansigtsmaske til tør hud. Du skal bruge:

  • En spsk. Græsk yoghurt

  • 1 tsk. Havregryn

  • 1 tsk. Honning

Bland Græsk yoghurt med havregryn og honning, og lad den virke på huden i 15 minutter. Skyl den af med varmt vand og mærk din bløde hud. Du kan med fordel bruge denne maske en til to gange i ugen for et bedre resultat.