Byen er lige så stille begyndt at åbne op igen. Det er der rigtig mange, der har glædet sig til. Det kan være, du også er en af dem? Hvis det er tilfældet, så er du kommet til det rigtige sted. Her kommer der nemlig nogle råd til, hvordan du kan passe på dig selv, når du skal i byen igen, så du kan komme sikkert og glad tilbage til familien igen.

Pas på fødderne

Hvis du er kvinde, så kan du sandsynligvis godt lige at have høje sko på. Det gør også bare meget for kropsholdningen, og man kan godt føle sig lidt mere lækker, når man har høje sko på. Du skal dog huske på, at du ikke længere er i træning til at have høje sko på.

Det kan derfor godt være en god idé, hvis du har et par sneakers med i tasken. En god bytur kan hurtigt blive ødelagt, hvis man skal gå og have ondt i fødderne.

Husk kondomet

Hvis du skal i byen for at score, så er det også meget vigtigt, at du husker at tage kondom med. Der er sikkert mange, der har glædet sig til at komme tilbage til byen, fordi de gerne vil score. Det er der ingen skam i.

Mennesker har brug for hinanden, og det er helt naturligt, at man har denne lyst. Så længe du huske at bruge kondom, når du er ude og have det sjovt. Du kan altid købe nogle forskellige kondomer, så du kan finde ud af, om der er nogle slags, du bedre kan lide end andre. Læs mere her hvis du gerne vil se lidt mere om de forskellige kondomer!

Ansvar for hinanden

Hvis du skal i byen med dine veninder, så har I et ansvar over for hinanden. Det er vigtigt, at man passer godt på hinanden.

Hvis I skal gå fra bar til bar, så husk f.eks. at læg mærke til, om alle kommer med. Det kan også være en god idé lige at skrive en besked, når I skal hver til sit og er kommet hjem.

Det er naturligvis en endnu bedre idé, hvis I vælger at dele en taxi, så der ikke er nogen af jer, der skal gå alene hjem. Det er vigtigt, at man tager sine forbehold og passer godt på. Så bliver det sjovt at være i byen, og familien behøver ikke at være urolig.