Juletiden er den bedste tid på året. Det er en tid, der er fyldt med hygge og samvær med familien. Vil du gerne bruge noget mere tid sammen med dine niecer og nevøer? Så er julen den perfekte tid til familiesamvær. Her finder du flere hyggelige juleaktiviteter, som du kan lave sammen med dine niecer og nevøer.

Bag og pynt julesmåkager

Elsker dine niecer og nevøer at være med i køkkenet, så kan du foreslå, at I bager og pynter julesmåkager sammen. Når I er færdige, kan I alle sammen nyde at spise småkagerne. Det er en hyggelig og sjov aktivitet for voksne såvel som børn. 

Lav julekort

Overrask dine niecer og nevøers forældre eller bedsteforældre ved at hjælpe dem med at lave håndlavede julekort. Du kan købe farverigt papir, glimmer, tuscher og klistermærker og derefter inspirere børnene til at være kreative med at lave julekort. Du kan eventuelt også selv lave et julekort til en, som du holder af.

Læg et puslespil med et juletema

De fleste børn elsker puslespil. Så hvorfor ikke købe et sødt puslespil med et juletema? Puslespil er en god aktivitet, som I alle sammen kan hygge jer med. Du kan lave varm kakao og have lækre julesnacks klar, som I kan nyde, mens I lægger puslespil.

Tag på en julekælketur

Hvis der er sne udenfor, så kan du tage dine niecer og nevøer med på en julekælketur. Dog skal du sørge for, at børnene har den rette påklædning på. Det er blandt andet vigtigt med vinterstøvler børn, når det er koldt udenfor.