I familielivets daglige rutiner med arbejde, tøjvask, bleskift og madlavning er det vigtigt at huske hinanden som par og selvfølgelig også dig selv. Kunne du godt tænke dig nogle råd til at få mere af det ind i hverdagen, kan du læse med herunder.

Små kærlighedshandlinger til dig selv

Giv dig selv et velfortjent pusterum, hvor du gør noget godt for dig selv. Noget, som du elsker at lave, finder ro ved eller hygger dig med. Du kan optage en kreativ hobby enten på et hold eller i hjemmets trygge rammer, tage på en løbetur i skoven eller en selvforkælelsesdag med massage og spa. Der er helt sikkert noget for dig.

Tiden, du bruger på dig selv, er godt givet ud. Selv små ting kan være med til at gøre en forskel for dig, som gerne vil kunne være dig selv en gang i mellem. Forkæl dig selv med et afslappende karbad med stearinlys og afdæmpet musik eller sofahygge med din yndlingsfilm og favoritsnacks, når I har lagt ungerne i seng.

Kommunikation er et nøgleord

Dig og din partner er sammen om familielivet. Hvis du kan mærke, at der er noget, der trænger til at blive vendt, er det en god idé at sætte ord på dine følelser og oplevelser til din partner. Det kan måske være med til at bringe jer tættere sammen.

Har du brug for at tale med en om problematikker, der rumsterer i dit hoved? Så kan du overveje at få en tid med en psykolog i københavn eller i en by nær dig. Ved at henvende dig til en psykolog kan du fx få professionel sparring, råd og gode værktøjer til at komme videre.

Find tiden til at passe godt på dig selv, selvom hverdagens travle skema skal passes. Du vil takke dig selv for det.