Du træner ofte – eller vil til at træne – og har brug for at få noget musik i ørerne dels for at holde pulsen oppe, dels for at fjerne distraktioner fra omgivelserne. Spørgsmålet er så, hvad der er den rette løsning inden for høretelefoner til dig. Du behøver nemlig ikke tage imod det første tilbud, du finder, for du har masser af høretelefoner til din træning at vælge fra, der har vidt forskellige designs.

Masser af muligheder inden for høretelefoner til træning

Få overblik over dine muligheder inde på https://www.billig-fitness.dk/collections/hoeretelefoner, hvor du bl.a. finder høretelefoner med sovemaske til at slappe af om natten (eller hvornår du nu end sover) ved siden af trådløse headsets med aktiv støjreducering. Vigtigt ved valg af høretelefoner er, om du ønsker nogle, der sidder over ørerne, eller om du ønsker høretelefoner til at sidde i ørerne.

Skal du have høretelefoner i eller over øret?

Høretelefoner i ørerne er den mest diskrete løsning, så er du for genert til at vise et par ordentlige hørebøffer i fitnesscentret, bør du vælge dem. Folk, der træner ved høj intensitet, nyder også godt af, at høretelefoner til indsættelse i øret ikke føles lige så varme som puder på headsets til at bære over ørerne. Derfor giver de mere komfort – hvis du altså ikke er utryg ved at stikke noget i ørerne.

Tjek vandtæthed ved IPX-klassificering

Dyrker du vandsport, kan du sagtens finde høretelefoner alligevel. Modeller med høj vandtæthed er nemlig til at finde, hvor du via høretelefonernes IPX-klassificering kan se, hvor godt de tåler brug i vand. IPX1 er lavest niveau og betyder, at de kun tåler sved og noget regn, mens IPX9 i den anden ende af spektret vidner om, at et sæt høretelefoner tåler at blive spulet med varme højtryksstråler.

Altså er det alle forundt at træne til god musik med mange beats pr. minut.