Mange giver kun blomster til særlige anledninger. Det er de færreste, der bare giver blomster til andre uden en grund. Hvorfor mon det er sådan? Er det fordi, du ikke tænker over, at der ikke nødvendigvis behøver at være en særlig grund til, at du giver blomster til en eller flere, du holder af? Det er i hvert fald den mest typiske grund. Men hvornår kan du forkæle andre med en buket blomster?

Giv blomster, når du selv er glad

Hvis du selv er i meget godt humør, så kan det være dejligt at give noget af den glæde videre til andre. Det kan du gøre ved at give en buket blomster til en, du har kær. At dele din glæde med andre er utroligt givende, hvorfor det er en fordel for dig. Typisk vil det komme som en overraskelse for modtageren, hvilket giver grobund for en endnu større glæde, da personen vil føle sig ekstra værdsat.

En buket til bedstemor på plejehjemmet

Dagene kan ofte være meget lange, hvis din bedstemor eller en anden ældre person bor på et plejehjem. Med billige blomster kan du sprede glæde hos denne person, så vedkommende kan sidde og kigge på blomsterne og mindes alle de gode stunder, der er tilbragt sammen med dig. 

Sæt pris på en sød kollega med blomster

Har du en kollega, som tit og ofte er trådt til, når du har haft brug for det? Så kan du vise personen, at du sætter meget pris på dette ved at sende eller give en buket til vedkommende.