Danmark er ved at åbne lidt op, så nu kan du snart komme i teatret, i biograferne mm. Du kan gå til koncerter og sportsbegivenheder igen, og du kan se alverdens forskellige shows.

Efter en lang periode med Corona og lange, mørke vinteraftener, så lysner det nu lidt mere op. Dagene bliver længere, og der er mere sol. Hvis du trænger til at grine, så kan du gå til standup comedy. Du kan fx se Christian Fuhlendorff show.

Hygge med familien

Det kan være, du benytter muligheden og tager familien med til et show. Det er godt med fælles oplevelser. Det styrker fællesskabet i familien, men selvfølgelig kan det være svært at ramme et arrangement, der passer til alles smag på tværs af aldersgrupper. Så det kan også være en løsning, at familien går til flere arrangementer og eventuelt deler sig og oplever noget forskelligt.

Så kan I efterfølgende dele oplevelsen i familien og fortælle de andre, hvordan showet var, hvad der skete, og hvad I grinede af. Og de andre kan dele deres oplevelse af musik, dans eller filmen, hvis det var det. Så får alle en ekstra dimension på oplevelsen, dels ved at fortælle om det og dels ved at lytte.

Det er også en mulighed for din arbejdsplads

Det kan være en god ide med et underholdende Christian Fuhlendorff show eller tilsvarende humoristisk indslag til personaleforeningens arrangement, til den årlige sommerfest, julefrokoster, strategi seminar eller i hvilke rammer, I nu skal mødes. Der er mange muligheder, men det giver altid lidt ekstra, når der kommer en udefra og står for underholdningen.

Det kan også være en god ide til kundearrangementer. Det skaber god energi, en afslappet stemning og er en sjov måde at få tættere relationer til fx dine kollegaer eller kunder.