Det kan være svært at finde den perfekte forlovelses- og vielsesring. En ring for livet, skal gerne holde i mange år. Der er flere ting, man bør overveje i jagten på ringene. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan I finder de perfekte ringe. 

Glem ikke kvaliteten på en ring for livet

Bliv bryllupsklar med den rette vielsesring. Det er måske lettere sagt end gjort. Det kan være svært at finde den perfekte vielsesring. En vielsesring er en ring, der skal holde i mange år. Derfor er det en god idé at vælge ringe, der er lavet af et ordentligt materiale og er af god kvalitet. I overvejelserne om ringenes materiale kommer kvaliteten igen på spil. De fleste har en præference for guld, hvidguld eller sølv. Hvis I vælger at købe guldringe, er det nemlig vigtigt, at det er ægte guld, så ringene ikke bliver misfarvede. 

Tænk både over din stil og livsstil 

Når man vælger forlovelses- og vielsesringe, er det vigtigt at vælge nogle, som man synes passer til ens stil. I og med at der findes mange forskellige stilarter og former, må man forsøge at vælge med sin mavefornemmelse. Der er flere ting, at tage stilling til, ved valget af ringen. Det kan nemlig være værd at overveje, hvilken livsstil I har. Hvis I for eksempel bruger jeres hænder meget til dagligt, kan I overveje en neutral vielsesring uden diamanter, som ikke er for tynd og skrøbelig. Som kvinde, vil man formentlig gerne blive ved med at bære sin forlovelsesring, og derfor skal vielsesringen også gerne passe til forlovelsesringen. I kan også overveje, om I vil have ens vielsesringe. 

Skal ringene være graverede? 

En gravering er en sød måde at personliggøre smykker på. De fleste får indgraveret deres vielsesringe indvendigt. Den klassiske tekst er parternes navn, samt en dato. Det kan enten være datoen for hvornår I fandt sammen, eller datoen for hvornår I blev forlovet. I kan også vælge at skrive begge jeres navne i begge ringene. Desuden kan I overveje, om I vil have indgraveret et lille symbol, såsom et hjerte eller en rose. Det kan også være, der er et symbol, som betyder noget særligt for jer, for eksempel det første land, I rejste sammen til. Samtidig skal I overveje en skrifttype for indgraveringen. Til en mere traditionel stil passer skråskrift, mens blokbogstaver ville passe til en mere moderne stil. I kan også overveje om forlovelsesringen skal indgraveres. Der er ingen regler for indgravering, og kun fantasien sætter grænser.