Young woman suffering from cancer looking at herself in the mirror while holding wig in the hands.

Som kvinde er vores hår noget, som kan have stor sentimental betydning for os. Det kan derfor være enormt svært, når vi af den ene eller anden grund mister håret. Det kan føre til, at man føler sig enormt usikker – der er dog forskellige løsninger, som kan hjælpe på dette problem.

Turban til håret

Mange kvinder ser deres hår som en stor del af deres identitet – det kan derfor virke som om, at man mister noget af sig selv, når man mister sit hår. Det kan være enormt svært at finde ud af, hvordan man kommer videre herfra. Det kan for mange være en stor hjælp med diverse hovedbeklædning. Turbans til kvinder er for mange en god løsning, som hjælper dem til at få deres selvtillid tilbage efter hårtab.

Det kan derfor være en mulighed for dig, hvis du lider af hårtab, og leder efter en hovedbeklædning, som du kan bære i hverdagen. Der er selvfølgelig også andre muligheder for, hvad du kan bruge.

Find en paryk, som passer præcis til dig

Selvom mange kvinder afprøver forskellige og unikke hovedbeklædninger efter at miste håret, er det selvfølgelig også en mulighed med de traditionelle parykker. Disse kan nemlig være med til at øge selvtilliden efter hårtab en del, da de kan imitere normalt hår nærmest til perfektion. Du kan derfor også vælge en paryk, som ligner dit gamle hår.

En af fordelene ved parykker er også, at du faktisk kan få præcis den farve og den type hår, som du gerne vil. Du kan derfor prøver kræfter med krøllet hår, langt hår, kort hår og hvad du ellers måtte have i tankerne. Du kan også prøve alverdens forskellige farver, indtil du finder præcis den, som passer til dig. Dette er altså guiden til dig, som har lidt hårtab.