Der er ikke noget, der er så skønt som at sætte et nyt liv til verden. Når man får et barn, hvad end det er det første, eller der er flere i rækken, så er det altid fantastisk, og det er en stund, der er forbundet med så meget kærlighed, at man er ved at sprudle over af lykke.

Dog er det ikke kun fryd og gammen at være den fødende kvinde. Efter en fødsel og især efter amningen vil flere kvinder nemlig føle, at de har mistet deres krop. Den er ikke, hvad den plejer at være, og derfor kan du føle et behov for at finde den frem igen.

Flere vælger at få indopereret Motiva implantater

For flere er det især brysterne, der kommer til at hænge en smule mere, end de gjorde før en fødsel. Og for at bibeholde kvindeligheden og den femininitet, der er forbundet med en smuk barm, vælger flere at få foretaget en operation med Motiva implantater. Ikke blot for at få de bryster som de drømmer om, men også for igen at føle ejerskab over deres egen krop.

De skal føle sig tilpas med deres udseende, og som kvinde er brysterne ganske givende for selvtilliden.

Det skal være et velovervejet valg

Dog er det vigtigt at tænke grundigt over en sådan operation, før den foretages. Her er der nemlig tale om en større ændring af ens krop, og der er altid risici forbundet med en sådan.

Derfor kan det være en fordel at overveje, om andre alternativer kan give dig den samme fuldendte fornemmelse med din krop. Det kan for eksempel være ved at gøre brug af BH’er med push-up effekt i, eller det kan være via tøj ,der sidder anderledes på kroppen, således den bliver fremhævet på en anden måde, end du er vant til.