ole-lynggard-solitaire-forlovelse

Det er en stor beslutning at skulle fri, men det er også en stor beslutning at vælge den rigtige ring, da der er meget at vælge imellem. En forlovelsesring har en særlig betydning og må gerne lyse op og give karakter. Der findes ikke én ring, der er bedre egnet til at fri med end en anden – det handler om at man følger sit hjerte og vælger den ring, man bedst selv kan lide og som man ønsker at se sin udkårne med. Denne artikel guider dig til den klassiske solitairering.

Solitairering

Ordet solitaire stammer fra det latinske “solitarius” som betyder “alene eller isoleret”. Dette refererer til at diamanten sidder isoleret eller alene i ringen. I Danmark bliver denne type ring ofte også refereret til som en “prinsessering”. Denne type ring er én af de mest tidløse og klassiske designs – der er dog med tiden blevet lavet rigtig mange forskellige variationer, som kan give ringen et mere personligt præg. En simpel ting som for eksempel kan påvirke designet er om der skal 4 eller 6 grabber der holder diamanten.

Ringstørrelsen

Det er altid en fordel at kende sin kommende forlovedes ringstørrelse. Du kan evt. snuppe en af ringene og lade mig måle den. I kan også sammen tage ud for at se på smykker – eller prøve venner og bekendtes ringe. Hvis vi er usikre på størrelsen af ringen, er det bedst hvis ringen er en smule for stor – så laver vi den blot mindre efterfølgende, så den passer perfekt.

Transport af forlovelsesringen

Transport af forlovelsesringen! Forlovelsesringe kommer altid i ringæsker, der fylder en lille håndfuld. Der er noget magisk over at gå på knæ, lade ordene flyve, åbne ringæsken og stille spørgsmålet. Så man skal lige have tænkt over de logistiske udfordringer, der kan være forbundet med at have ringæsken med sig.. den kan nemlig ikke lige være i din baglomme. En god ide kan for eksempel være at have den med i en taske, frakke eller lignende. Der er også muligheden uden ringæske, hvilket gør det en del nemmere at have ringen med rundt.