I et parforhold går forelskelsen og forholdet hele tiden op og ned. Så længe i bare kan mærke og ved, at I elsker hinanden, skal alting nok gå.

Dog ikke alligevel, for det kan være enormt hårdt at leve i en hverdag og konstant føle sig irriteret og måske forbigået af sin partner.

Ligeledes kan det være ekstremt hårdt at går rundt og føle konstant, at man er utilstrækkelig. Læs meget mere i artiklen her om, hvad parterapi kan gøre, og hvorfor I som par eventuelt kunne trænge til et professionelt forløb.

Man glemmer den anden i forholdet

Tit i en hektisk hverdag gå et par rundt og glemmer hinanden. Glemmer hinanden som voksne mennesker, der har brug for at blive set, hørt og være i en form for udvikling det meste af tiden.

Hverdagens gøremål med arbejde og andre ting, man efterstræber at klare sig godt med, kan godt medvirke til, at man glemmer at huske på den andens behov i et forhold. Mange glemmer at spørger ind til sin partners ve og vel.

Rigtig mange føler også, at de ikke har tiden til at indgå i længere og dybere snakke med deres partner.

Hvis I ved, at I gerne vil blive sammen bør i kraftigt arbejde på at styrke jeres forhold. Det kan godt være i rent praktisk fungerer sammen, men hvis i begge, eller den ene af jer, alligevel ikke føler sig set og hørt nok, må der gøres noget.

Få hjælp – der er så meget at kæmpe for

Ofte i et parforhold med problemer, kan der ske det, at folk løber væk ofte af to årsager. En i forholdet løber væk, fordi vedkommende ikke kan overskue de forandringer, der måske kræves af ham eller hende.

Og den anden personer løber væk og giver op på sin kærlighed, fordi han eller hun tænker, så må jeg finde en anden, der tilpasser sig bedre mig og mine behov eller være alene. Det ender ofte ikke særlig rart.

Derfor anbefales det i høj grad at få hjælp via parterapi. Leder du efter højt kvalificeret parterapi i København til at hjælpe jer med de ændringer, valg samt værktøjer, I bør tage og anvende for at redde forholdet?

Vil du have stærk og kompetent hjælp til den kamp for forholdet, du selv finder uoverskuelige? Så se endelig mere og læs meget mere om menneskers personlige udfordringer, når det gælder den altomfattende kærlighed.