Lene Søe er en dansk psykoterapeut der tilbyder Parterapi Aarhus og Parterapi Risskov. Parterapi Aarhus er sundt for alle, som er åbne for at få mere godt ind i forholdet. Ved at vælge en kompetent og erfaren parterapeut Aarhus har I muligheden for at åbne helt op for de problemer der er på hjemmefronten. Parterapi er udelukkende en gevinst, hvis man som par ønsker at finde løsninger og effektive værktøjer til at udvikle parforholdet. 

Parterapi Aarhus er for jer der ønsker og har behov for forandringer i parforholdet. Det der ikke fungere skal naturligvis frem i lyset. Parterapi Aarhus kan være med til at sætte skub i forholdet og give det nyt liv. I skal se hinanden for hvem i er og ikke som en skygge af jer selv. Lene Søe har mangeårig erfaring med parforhold og hvordan man bruger sine kræfter bedst muligt i forholdet. Det handler om at lytte til sit hjerte og være den bedst mulige person i parforholdet.

Parterapi Aarhus finder løsninger til gentagne problemer

Parterapi er for jer, der oplever gentagne problemer og konflikter i parforholdet. Der kan være udfordringer som I har svært ved selv at finde gode og hjælpsomme løsninger på. Det kan være de mere smertefulde problemstillinger som uenigheder om opdragelse af børn, familieforhold, svære tabsoplevelser, utroskab eller overvejelser om skilsmisse. 

Parterapi kan også fungere som supplement til behandling af traumer fra voldsomme oplevelser i fortiden, eller oplevelser der fylder i jeres parforhold og gør det svært for jer at finde hinanden på gode måder. Det kan være svært at åbne op om følsomme emner, og det er her en parterapeut Aarhus kan være med til at belyse og fokusere på de områder, som kan være svære at tale om, og dermed finde frem til en handlingsplan på. 

Kompetent parterapi Aarhus skaber tryghed 

For at komme nogen steder i terapi, må man stole fuldt ud på kompetencen hos den parterapeut som skal guide og hjælpe en. For den gængse dansker kræver det en person i terapeutstolen, som er en autoritet og ved mere, end man selv gør. 

Hvis man går hos en kompetent parterapeut Aarhus, så bliver man udfordret på sit tankemønster, og man vil få åbnet for nogle områder, som måske er helt nye eller uvante. Parterapi Aarhus skal være med til at flytte parforholdet hen i en retning, som er mere optimal for de implicerede. En kompetent parterapeut læser parforholdet, og kan ud fra intense og dybdegående snakke anvende sine erfaringer og faglige redskaber til at komme med løsninger i tråd med den givne situation. 

Parterapi Aarhus er ikke kun til at løse problemer

Parterapi behøver ikke udelukkende at dreje sig om problemer i hverdagen. Man kan også have ønsket om at udfordre og udvikle sit parforhold, og det kan den rette terapi hjælpe til med. Parterapi kan være med til at skabe større indsigt i og forståelse af de indre udviklingsprocesser, som terapien igangsætter. I et parforhold kan man lande i en situation hvor man føler stilstand, og her er det essentielt at kunne flytte parforholdet og styrke de interne relationer for at kunne se en fremtid med hinanden.