Der kan være mange årsager til parterapi og det kan være både mindre og større problemer, som danner grundlag for at der er behov for parterapi.

Hos psykolog aarhus er der erfarne psykologer tilknyttet, som har speciale i parterapi. Psykolog aarhus oplever mange former for parterapi-forløb som bunder i mange forskellige grunde.  Og med forskellige formål. Der kan være parterapi for at gøre et brud mere tåleligt og en evt. skilsmisse i bedre forsoning. Det kan også være parterapi for at gøre kommunikationen bedre mellem to parter. Eller for at udbedre deciderede problemer, som lige nu gør parforholdet skidt. Psykolog aarhus har mange års erfaring med flere typer forløb, og er derfor den helt rette at kontakte, hvis du på den ene eller anden måde oplever knas i parforholdet.

Mange spørger psykolog aarhus om deres parforhold er usundt, og søger måske klarhed over, om de skal gå fra hinanden, eller om de skal fortsætte forholdet. Dette kan din psykolog aarhus dog ikke svare på. Det er altid op til dig og jer, hvad I videre skal gøre. Men psykolog aarhus kan prøve at hjælpe jer med at ”redde forholdet”, eller komme med spørgsmål, som kan gøre et klart for jer, om jeres forhold er sundt.

Der er dog ifølge psykolog Maj Wismann nogle røde tegn, der skriger, at jeres parforhold er usundt. Det skriver TV2.dk.

Psykologen peget for eksempel på at din partner ikke overholder sine aftaler. Dette viser nemlig at partneren ikke respekterer dine grænser og din tid. Du skal også være opmærksom på, om din partner taler grimt om andre. Psykolog Aarhus støtter op om, at disse er nogle af basale trin, der skal være styr på i et parforhold.

Hvis vedkommende derudover også har tendens til at give dig skylden for jeres udfordringer eller konflikter, og ikke anerkender dine følelser, har I tydeligt et problem indbyrdes, som ikke bærer præg af sund dynamik. Her kan psykolog aarhus hjælpe dig med at indse at det ikke nødvendigvis er din skyld, og at dine følelser er okay og ganske normale.

Psykolog aarhus udvikler jeres forhold gennem parterapi

Overbevisningen hos psykolog aarhus er, at der basalt set, er der håb for ethvert parforhold om at genvinde tilliden og den gode følelse, der var, da parforholdet blev indgået. Gennem parterapi hos psykolog aarhus kan de hjælpe jer videre, hvis I står med fornemmelsen om at I har ramt en mur, hvor følelserne bliver ukontrollerede og konflikterne synes uløselige. Nogle af de typiske årsager, som psykolog aarhus oplever, at par kommer for at få hjælp med er typisk:

  • Dårlig kommunikation
  • Jalousi af forskellige grader
  • Utroskab
  • Manglende lyst til intimitet
  • Udfordringer som moderne og sammenbragt familie

Disse er udfordringer som psykolog aarhus har arbejdet med at løse før, og derfor har både bred og dyb erfaring med.

Se hele artiklen på TV2.dk.