Kærlighed, romantik og nærhed er et stort ønske og behov for de fleste mennesker. Det er oftest behov, der bliver opfyldt af en kæreste eller flirt, men hvordan finder man sig lige sådan en? Online dating er svaret for mange danskere. Online dating bringer en masse nye muligheder med sig, men det bringer også en del udfordringer og ofte også mange skuffelser. Der er nogle forbehold, du kan tage, som vil bringe mere kærlighed og succes ind i din online dating. 

Gør dig umage med din profil

Din profil er det første, din potentielle date ser. Brug tid på din profil. Hav vellignende billeder og en god profiltekst. Man kan synes, at det er overfladisk, men faktum er, at vi dømmer vores potentielle dates på deres profil. En profil skal være lækker og flot, men den skal også være ærlig. Du skal ikke bruge billeder, hvor du er helt dullet op, hvis det kun sker hver femte år. Find billeder, der viser en potentiel date, hvem du er. Lad være at forsøg at gætte, hvad de vil have. Vær frem for alt ærlig. 

 

Få hjælp af dine venner

Det er nemt nok at sige, at man skal være ærlig, men hvordan præsenterer man sig selv ærligt på et par linjer og nogle billeder som på Tinder? Det er ikke nemt, derfor skal du række ud til dem, der kender dig bedst, og få hjælp. Snak med dine venner og familie, om de kan genkende dig i din profiltekste, og om de synes, billederne er velligende. 

Hvad er dine forventninger?

Succes for online dating handler i høj grad om ærlighed. Det handler om ærlighed overfor din kommende partner, men også om ærlighed overfor dig selv. Du kan nemlig ikke være ærlig overfor andre, hvis du ikke ved, hvad du vil have. Før du 

begynder at date online, så er det vigtigt, at du ved, hvad du vil have. Vil du gerne have et langt, stabilt forhold, eller er du mest interesseret i noget uforpligtende? Begge dele er helt reelt, etisk og ordentligt, så længe du kommunikere med dine dates om det. Nogle gange kan det være svært at mærke, hvad man har lyst til, og det er også okay. Ærlighed handler ikke om konkrete svar,  det handler også om at kommunikere ens tvivl og usikkerhed.