Påklædning er ikke altid lige let, især ikke hvis man bruger plussize tøj. I mange år er meget tøj blevet designet til små kvinder. Heldigvis er der kommet et større fokus på området, så påklædning bliver lettere for alle uanset størrelse. Læs med her, og få inspiration til dametøj i store størrelser. 

Find steder som forhandler plussize tøj 

Det kan være svært at finde steder, der forhandler smart dametøj store størrelser. Plussize tøj er ikke noget, der hænger fremme i alle butikker, og det kan for mange være frustrerende, at ikke alle kan være med på moden. Heldigvis er der kommet et stigende fokus på plussize tøj, og manglende dametøj i store størrelser, og du vil derfor kunne opleve, at det bliver lettere at finde dametøj i store størrelser rundt omkring. Plussize tøj er desuden både til store kvinder, men også til store piger. Det kommer an på, hvordan du ser dig selv. Reklamerne med ellers ofte tynde modeller, er begyndt at blive udskiftet med kurvede modeller, og derfor bliver det også lettere at finde forbilleder til alle størrelser i modeverdenen. 

Prøv at følg modetendenserne 

Bare fordi du er en større kvinde, er det ikke ensbetydende med, at du skal gå i løstsiddende og kedeligt tøj. Tværtimod kan du med fordel prøve at følge med på de seneste modetendenser, hvis de falder i din smag. Det kan udstråle mere selvsikkerhed, hvis man ikke er bange for at udfordre moden og være med på tendenser. Denim er endnu et år, en stor tendens. Det samme gør sig gældende for spraglede farver, såsom turkis. Skjorter forbliver formentlig også meget populært. Du kan naturligvis stadig være bevidst om, at noget tøj vil klæde din kropsform mere end andet. 

Accepter din krop som den er!

Selvom du vælger at gå i moderigtigt tøj, vil du kun stråle, hvis du er velbefindende i din påklædning. Hvis det altså er den seneste nye mode, at bære en stram nederdel, og du ikke føler dig tilpas, er det bedre at finde noget andet dametøj i store størrelser, dvs. plussize tøj. Hvis du har svært ved, at acceptere din krop som den er, vil det være en god idé at arbejde mentalt på det. Det gør sig gældende for alle mennesker uanset størrelse. Jo før du accepterer dig selv og din krop, desto hurtigere vil du kunne føle dig tilpas i det tøj, du klæder dig i.