Hvorfor skal du i grunden have en sweatshirt, der på overfladen virker som et sært kompromis mellem en jakkes evne til at holde på varmen og overtrøjens fleksibilitet og åndbarhed? Det skal du, netop da både jakker og overtrøjer har hver sine blinde vinkler. Jakker er ikke komfortable at have på indendørs, mens overtrøjer ofte er for kølige udendørs, og du ikke har noget til at dække ørerne.

Her træder hættetrøjer til og er det bedste af begge verdener, da du kan gå til og fra fitnesscentret eller ud i baghaven og rive blade, stå i køkkenet og lave mad eller ligge i sofaen med en god bog – alt imens du har hættetrøje på. Hættetrøjer passer til alle situationer undtagen fine familiefester, bryllupper, begravelser og galla. Bliv klogere på hættetrøjers mange fordele med disse tre punkter:

Alle pasformer har god ventilation

Sweatshirts kommer i forskellige pasformer, så du kan få skiftende grader af løse og tætte trøjer. Fælles på tværs af pasformer byder trøjerne dog på god ventilation takket være de tykke folder, der lader luften strømme frit. Denne egenskab er især værdsat på vejen hjem fra træningscentret, hvor huden selv efter et brusebad har brug for tid til at køle ned igen. Så slip let for at vende svedigt hjem.

Du kan vælge mellem flere materialer

Valget mellem den høje strækbarhed og åndbarhed skal du tage, når du vælger mellem sweatshirts i forskellige materialer. Bomuld giver lettest adgang for luften til at trænge ind, mens du så i stedet får høj strækbarhed i slidstærke syntetiske fibre. Ved sweatshirts kan du finde forskellige materialer.

Sweatshirts findes til alle køn og aldre

Mænd og kvinder, voksne såvel som børn finder du masser af sweatshirts til, der kommer både i neutrale grå og sorte nuancer samt vovede farver og mønstre. Æstetisk er der trøjer til enhver smag.