Er du begyndt til en ny sport eller mangler du bare noget nyt tøj, men ved ikke helt hvilken slags påklædning man normalt har på? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få hjælp til hvilken påklædning man normalt har på til nogle forskellige sports. Læs med her og bliv inspireret.

Fodbold

Fodbold er en meget udbredt sportsgren i Danmark, men det betyder ikke at man umiddelbart ved hvad man normalt har på. Både piger og drenge klæder sig nogenlunde ens. Et par træningsshorts og en trænings T-shirt. Normalt er shortsene lidt lange og man har også lange fodboldstrømper på. Hvis det er koldt, vil man normalt tage en langeærmet på under T-shirten eller også en vindtrøje.

Håndbold

Håndbold er nok den mest kendte sport i Danmark og her er påklædningen nogenlunde ens som til fodbold, dog med nogle ændringer. Her har pigerne kortere shorts på, typisk Hummel shorts og så igen en trænings T-shirt. Derudover har man enten ¾ lange sokker på eller sokker til lidt under knæene. Når man bliver ældre og skal spille med harpiks, er der mange der har en langeærmet trøje på under T-shirten, da det gør ondt at få harpiks på armene og er svært at få af.

Gymnastik

Til en normal gymnastiktræning tager man normalt nogle løbebukser eller inder shorts på. Typisk noget der sidder stramt, så det ikke irriterer en, når man udfører tricks. Her kan du finde gymnastiktøj til piger online. Til opvisninger tager man normalt en dragt på, som også sidder stramt.

Tennis

Den sidste sportsgren er tennis, som vi alle nok også kender. Her tager man normalt et par shorts på eller en lille nederdel, hvis man vil være lidt finere. Til overdelen tager pigerne normalt en top på og drengene en T-shirt. Nogle piger tager også tenniskjoler på, som kan findes mange steder.