Forestil dig en solvarm sommerdag på stranden med kølige havdyp i selskab med gode venner. Forestil dig timer senere en lys sommeraften med kulørte lamper, duften af frisklavet grillmad og solmodnede jordbær, kølig rosé og dans under stjernehimlen. Solbrændte skuldre og en solkysset næsetip – sandsynligvis er du iført en let sommerkjole. Men hvad har du mon på fødderne? Efter en lang dag på stranden, må det gerne være noget rart og behageligt. Det kunne fx være loafers til sommeren – som et elegant alternativ til fx sandaler eller klipklappere. Samtidig et komfortabelt og stilet alternativ til stiletterne.

Sommerens oplevelser

Sommeren byder på mange fantastiske oplevelser. Udover de oplagte som strandture, sommerhus og sommerland, så er festivalerne endelig tilbage. De fleste tager på festival for at have det sjovt, høre god live musik og feste. Det kan være et rart afbræk fra hverdagens trummerum og pligter, at give lidt slip og favne følelsen af frihed under åben himmel. Og så i selskab med tusindvis af andre mennesker, der deler den samme følelse. Det skaber en unik, kollektiv fornemmelse af sammenhørighed.

Festivals-outfit

Påklædningen på en festival veksler normalt ret meget. Om dagen er det lækkert sommertøj og solcreme, der præger de fleste vågne timer. Om natten kan det derimod godt blive en lidt kold fornøjelse. Så husk endelig en god, varm sovepose, tørklæde og eventuelt de uldne underbukser. Gode sko er et absolut must på en festival. Man går som regel mange kilometer hver dag til og fra festivalspladsen. Et par lækre, dansevenlige sneakers til om aftenen, og loafers i dagtimerne vil være et godt valg, idet begge dele er både moderigtige og behagelige. Og husk gummistøvler og rengtøj – det holder regnen væk efter sigende. Og hvis regnen alligevel kommer, så bliver du virkelig glad for at kunne holde dig tør.