Har din familie tradition for at afholde påskefrokost, og nu er det blevet din tur til at stå for den? Så er der nogle ting man bare ikke må glemme, når det kommer til udsmykning, mad- og drikkevarer. Det er derfor en god idé at sætte sig ned og udforme en liste over de ting man får brug for. I denne artikel vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej, ved at nævne 3 ting som du skal huske på, når du skal stå for en påskefrokost.

Udsmykningen

Det er ikke en rigtig påskefrokost, hvis ikke der er pyntet op og udsmykket. Derfor bør du sørge for at købe nogle påskeæg, dekorationer og påskeblomster som du kan bruge til at skabe den helt rigtige påskestemning. Når det kommer til dekorationerne, så kan man købe påskedekorationer, på samme måde som juledekorationer, eller lave dem selv. Husk også at købe servietter med påskemotiver.

Mad og drikke

Det er forskelligt hvad de forskellige familier spiser til en påskefrokost. Nogle serverer de samme ting som man ville gøre til en julefrokost, som f.eks. rugbrød og franskbrød, sild og forskellige former for fisk, samt varm leverpostej med bacon. Andre familier tager den lige det ekstra skridt og serverer varme retter som for eksempel lammesteg. Når det kommer til drikkevarer, så sørg for at have lidt af hvert, som f.eks. sodavand, vin og snaps. En ting du bare ikke må glemme, er de legendariske påskebryg fra Tuborg.

Det gode humør

Når man skal stå for en påske- eller julefrokost, så er der rigtig mange ting man skal sørge for og huske på, hvilket let kan give en stresset følelse. Hvis du oplever at blive stresset over alle de ting der skal gøres, så mind dig selv om det skal være en hyggelig dag med familien og tag det ikke så tungt hvis du glemmer noget, eller brænder sovsen på.