Er din familie ved at blive træt af spaghetti med kødsovs eller boller i karry hver eneste aften? Det kan være svært hele tiden at være kreativ med aftensmaden i en travl hverdag. Hvis du sidder fast og mangler inspiration så læs med her, hvor vi har et par tips til lækker og spændende aftensmad!

Søg ny inspiration

Tit så kan årsagen, til at man har svært ved at finde på, hvad man skal lave til aftensmaden, være, at man ganske enkelt mangler inspiration. Det kan man heldigvis hente mange steder fra, og et godt sted at starte er at søge inspiration fra andre landes madkulturer. Hvis du allerede ved, at dine børn er ret vilde med karry i deres mad, så kunne det være, at du skulle udforske nogle indiske retter, der benytter karry og andre lækre indiske krydderier. Der findes nemlig mange forskellige retter med ris, grønstager og kød, som gøres lækre med lidt indisk karry. Så måske du skulle undersøge et godt sted at købe nogle indiske krydderier hjem. Hos T.I. krydderier kan du fx finde masser af lækre krydderier, som er økologiske, rene og smagfulde.

Du kan også vælge at søge inspiration ved at læse blade om mad eller måske få fat i en helt ny kogebog. Kan du godt lide at se, hvordan maden bliver lavet i praksis, er der også masser af opskrifter og madlavningsvideoer at finde på YouTube, som kan være en stor hjælp.

Læg en madplan

Nogen kan måske relatere til, at hverdagens travlhed og træthed gør, at det er svært at finde overskuddet til at handle og være kreativ med maden, når man kommer hjem fra arbejde. Her kan det hjælpe at lave en madplan for hele ugen og handle alt på en gang. Så er det mere overskueligt og let at komme i gang!