Japanske kokkeknive er knivsæt du aldrig vil glemme

 

Med et sæt af japanske kokkeknive får du de bedste kokkeknive på markedet. De japanske kokkeknive er globalt kendt over hele verden for deres skarphed, udholdenhed og design. På den måde kombinere de japanske kokkeknive godt og solidt håndværk med høj kvalitet. De japanske kokkeknive har æstetisk ydre, samt en indre kerne af stål. De japanske kokkeknive er udviklet og produceret i damaskusstål. De japanske kokkeknive bliver foldet omkring 76 gange for at opnå optimal skarphed. Gennem denne fremgangsmetode er hver eneste japanske kokkeknive unik for hver enkel kniv. Damasceringen på de japanske kokkeknive kan sammenlignes med et fingeraftryk.

 

Med sit flotte og unikke design vil det være en skam og smide de japanske kokkeknive i skuffen. Det anbefales at medkøbe en magnetisk knivholder, så det er muligt at hænge knivene op på væggen. Ydermere er der mulighed for at knivene kan ligge i skuffen og slide sig op og ned af hinanden. Grundet det stærke damaskusstål som de japanske kokkeknive er lavet af. Får du en kokkekniv som kan holde hele livet. Grunden den specielle fremgangsmåde og materiale er de japanske kokkeknive næsten umulige at slide ned.

 

De japanske kokkeknives historie

De japanske kokkeknive har en langt og trandionsrig historie bag sig. En historie som går flere 100 år tilbage. Her skal vi helt tilbage til de gamle japanske samuraikrigere. De japanske samuraikrigere var krigere som kæmpe for de japanske adelsmænd. I forhold til de japanske kokkeknive, så kæmpede samuraikrigerne med de legendariske samuraisværd. Den fremgangsmetode som samuraikrigerne anvendte til at bygge og producer disse sværd. Er præcis den samme fremgangsmetode som bliver anvendt i dag til at producer japanske kokkeknive. Den vilde fortælling giver også et indblik i de japanske kokkeknives popularitet i dag. Fremgangsmetode til at producer disse japanske kokkeknive er gennem foldningen af stålet. De japanske kokkeknive bliver foldet op til 67 gange i knivbladet. Som giver den utrolige skarphed og hårdhed. Den unikke hårdhed ved de japanske kokkeknive scores en utrolig høj karakter på Rock-well skalaen. På Rock-well skalaen vil en normal europæisk kokkekniv score omkring 50-52 HRC. De japanske kokkeknive opnår en score på hele 60-62 HRC. Dette viser hvor skarpe og unikke disse kokkeknive i virkeligheden er.

 

Elasticitet hos de japanske kokkeknive

De japanske kokkeknive har en utrolig elasticitet gennem de stenhårde damskusstål. Dette er med til at gøre at klingen ikke springer. Fordi damaskusstålen er så hård, er vedligeholdelsen ved disse japanske kokkeknive og mindre. Grundet den hårde damaskusstål er det nærmest umuligt at slide de kokkeknive op i køkkenet. På de måder kan man konkludere, at hvis du som forbruger ønsker dig det perfekte køkkenudstyr. Og du som person går op i dine råvarer og værktøjer i et køkken. Så skal du med sikkerhed vælge dig et sæt japanske kokkeknive. De japanske kokkeknive kan fås i forskellige sæt. Alt efter hvilke råvarer du skal skære i. Kommer de japanske kokkeknive i forskellige størrelser og former. Så vælg japanske kokkeknive, hvis du ønsker dig en kokkeknive for livet.