Det er januar og nu skal det være, i år vil du tabe dig og du finder en god slankekur, som du kan stå inde for og som du synes lyder spændende. Så går du i gang og i begyndelsen er det let, du kan se vægten rykke sig.

Men rimelig hurtigt begynder det at blive svært at holde fast og du overvejer om der ikke kan være en nemmere måde at følge din slankekur og det er der måske, i hvert fald bliver det nemmere hvis du enten bruger en måltidskasse eller du laver meal prep.

Måltidskasser til slankekure

Vidste du at der findes slanke måltidskasser hvor du kan få de populære måltidskasser efter flere af de mest populære slankekure så som lchf og Sense. Det gør der faktisk og hvis du ikke vidste det, så ved du det i hvert fald nu.

Det kan være en super måde at holde kuren kørende på, hvor du får leveret måltider der passer til din kur og du kan også få fitness måltidskasser hvor der er styr på dine kalorier i hvert måltid.

Super smart og det passer virkelig godt til dig der ikke har så meget tid, men som gerne vil holde kuren også på de travle dage, hvor du simpelthen ikke orker at lave mad selv.

Meal prepping

Meal prepping er det andet gode alternativ der kræver noget mere indsats, men som stadig er en nemmere og meget smart måde at få sund mad og planlagt sine måltider over tid.

Meal prep går ud på at man skal planlægge sine måltider til hele ugen, så man altid ved hvad man skal spise og derfor undgår at komme til at snakke i usunde madvarer og så videre.

Det foregår sådan at man på en bestemt dag, typisk søndag, laver mad til hele ugen eller fx 3-5 dage. Så kommer man sine retter i portions størrelse og kommer det i beholdere i glas eller plastik og kommer det i køleskabet eller i fryseren.

Meal prepping er meget populært og der er mange opskrifter du kan finde rundt omkring på nettet.

Hvad skal du vælge?

Begge dele er gode metoder til at tabe sig og helt sikkert bedre end bare at forsøge at holde kuren med sin egen valg, da det er enormt svært at blive ved med at spise efter en slankekur når tiden går og motivationen falder hurtigt.