Det kan være super svært at skulle finde en gave til babyshower eller til en barnedåb. Det er især svært, hvis man selv ikke har fået nogen børn endnu og derfor ikke har begreb om, hvad man står og mangler, når man som nybagte forældre skal til at opfostre et lille barn. Derfor kan det være en god ide med lidt inspiration, inden du køber din gave.

Styrk barnets motorik med motorisk gave

Det er en stor trend i øjeblikket, at man skal styrke barnets motoriske evner ved hjælp af diverse motoriske hjælpemidler. Skal du give en gave til den tidsbevidste og moderne familie, så kan det derfor være en super god ide at investere i motoriklegetøj. Du vil helt sikkert opleve, at mor vil få julelys i øjnene, når hun åbner pakken fra dig med det sidste nye inden for motorik. Kig for eksempel på motoriklegetøj fra Bubbles.

Gåvognen til de første skridt

En anden super god ide at give som gave er gåvognen. Med en gåvogn har du givet en gave, som barnet kan få glæde af i mange år frem i tiden. Gåvognen bruger barnet især i den periode, hvor det skal lære at gå. Med en gåvogn kan han eller hun holde balancen og samtidig komme fremad. Gåvognen er også indrettet sådan, at barnet kan transportere sit legetøj i vognen. Det gør gåvognen til et godt legeredskab, samtidig med at vognen har en praktisk funktion.

Fødselsdagsflag eller -tog

Du har helt sikkert set det andre steder. Fødselsdagstoget er blevet super moderne blandt nybagte forældre. Med et fødselsdagstog giver du en gave, som hvert år på barnets fødselsdag vil blive fundet frem og sat på bordet med lys i. Samme egenskab har fødselsdagsflaget. Der er et ritual for barnet i at hente sit eget flag eller tog på fødselsdagen, og på den måde vil du sikre dig, at barnet får en gave med en lang holdbarhedsdato.

Træklodser til leg og læring

En anden god gaveide til barnedåben eller babyshower er træklodserne. Her er det vigtigt, at du køber nogle klodser, som ikke er malet og behandlet med en masse stoffer, men at klodserne er naturlige og ubehandlede. Klodser kan være med til at styrke barnets læring. Man kan bygge tårne, tælle klodserne, snakke om formen på klodserne og meget mere. Det er super i en lærings proces og helt sikkert noget som vil skabe lykke.

Den gode inspiration til gaven

Det kan være super svært og føles som en jungle at bevæge sig ind i, hvis man ikke selv har børn og stadig gerne vil give den gode gave. Er du stadig i tvivl omkring, hvilken gave der er bedst at give, når du skal til babyshower eller til barnedåb, så kan du klikke dig videre her og få nogle flere gode ideer til den perfekte gave. Og endelig så er det selvfølgelig vigtigt at huske på, at det langt hen ad vejen er tanken, der tæller, og den indsats du har lagt i din gave. Det er derfor svært at gøre noget, som er helt forkert.