Når man bor et par sammen, er der ikke så mange krav til fleksibilitet eller funktionalitet. Det skal bare være et hjem, hvor der er plads til to personer, men når der begynder at komme børn ind i processen, kan det stille nye krav. Livet som børnefamilie stiller krav til fleksibilitet og funktionalitet i hjemmet. Hvordan indretter du børneværelset bedst muligt? Hvordan skaber du fleksible løsninger, der gør det nemt at tilpasse boligen, når børnene bliver større? Få tips og tricks til, hvordan du udnytter pladsen bedst.

Slip børnene løs i haven

Børn kan godt lide at være der, hvor forældrene er. Når du skal indrette din bolig mest familievenligt, bør du tænke over, at børn sjældent bliver og leger på deres værelse. Derfor kan det være en god idé at give plads til børnene andre steder i boligen. Her kan det være en mulighed med legetøjsopbevaring i stuen. Har du en dejlig have, kan det være en god idé, at den er børnesikret, så dine børn kan lege sikkert i haven. På jammerbugtposten kan du følge med i det lokale vejr, så du er opdateret på, hvad dine børn skal have på af tøj. Dine børn vil elske, hvis haven er udstyret med et gyngestativ og sandkasse, hvor de har rig mulighed for at lege og brænde noget krudt af. Hvis du har en have ud til en vej, kan du overveje at få hegnet haven ind, så du hele tiden har styr på børnene.

Udnyt pladsen i hjemmet

Når du skal finde smarte opbevaringsløsninger til hjemmet, findes der mange butikker i Nordjylland, hvor det er muligt at finde gode løsninger til hjemmet, så du får udnyttet pladsen bedst muligt. Når man har børn i huset, kan man aldrig få nok af god opbevaring – det gælder de fleste rum i hjemmet.