Alle børn bør have en god vintergarderobe. Vinteren i Danmark betyder typisk koldt vejr, regn, sne og slud. Derfor er det alfa og omega, at dit barn er vinterklar hvert eneste år. Men hvad bør der være i et barns vintergarderobe? Her finder du et overblik over flere ting, der er uundværlige i en børnevintergarderobe.

6 ting til dit barns vintergarderobe

  • Flyverdragt – Først og fremmest bør der være en flyverdragt i garderoben. En flyverdragt er yderst vigtig, så dit barn kan lege rundt i sneen.

 

  • Vinterjakke – En vinterjakke er naturligvis et must. Det er simpelthen ikke muligt at komme igennem en dansk vinter uden en vinterjakke hverken for børn eller for voksne. Derfor bør du sørge for, at dit barn har en tyk, varm og fleksibel vinterjakke.

 

  • Overtræksbukser – Overtræksbukser er en anden god ting. Når dit barn ikke har flyverdragten på, så kan der gøres brug af overtræksbukserne i stedet for. 

 

  • Termosæt – Et termosæt til børn er endnu en uundværlig ting i vintergarderoben. Dette er især en fordel, hvis dit barn skal opholde sig udenfor i det kolde vejr i længere tid. På den måde kan han eller hun altid holde sig dejlig varm.

 

  • Hue – Når det er meget koldt udenfor, er det skønt at kunne tage en hue på. Huen holder ører og hoved varme, så den skal du sørge for at have klar.

 

  • Luffer – Udover at du skal have en hue til dit barn, er det også en god ting at have luffer i vintergarderoben. Med luffer kan dit barn sagtens gå udenfor og lege i koldt vejr, da hænderne bliver holdt varme hele tiden.