Partyinabox.dk

Oktober er her endelig, og du ved, hvad det betyder… Halloween er lige rundt om hjørnet. Du kan sandsynligvis ikke vente til den 31. oktober, så du kan holde det absolut bedste halloween party for dine børn. Dog er der en del, som du skal have styr på inden den store dag. Læs med videre og få flere tips til at planlægge en halloweenfest for børn.

Sådan planlægger du en god børnehalloweenfest

  • Gå i gang med planlægningen i god tid – For at holde en sjov halloweenfest for børn skal du på forhånd tænke over flere aspekter såsom kostumer, pynt, mad og drikke samt underholdning. Få styr på dette i god tid, så det ikke ender med at blive alt for stressende for dig.
  • Pynt op – En halloweenfest er ikke fuldendt, før der er pyntet op. Du kan skabe en uhyggelig stemning med hjælp fra pynt og placere pynten forskellige steder. Husk at pynten skal passe til børnenes alder.
  • Lav eller køb kostumer til dine børn – Til en halloweenfest for børn skal børnene naturligvis være klædt ud. Du kan spørge dine børn, om de har noget, som de gerne vil være. Herefter kan du give dig i kast med at lave kostumerne eller købe dem.
  • Forbered halloweenmad – Du spekulerer sikkert på, hvad børn spiser til en halloweenfest? Maden bør naturligvis have et halloweentema. Prøv at tage et kig på sjove og uhyggelige halloweenopskrifter. Det samme gør sig gældende, når du skal have styr på drikkevarerne. Du kan også lave skræmmende kopper.