Noget af det mest fantastiske er, når man får børn. Ens liv ændrer sig fuldstændig, og verden drejer sig kun om det lille søde væsen. Der er dog en masse ting, man skal tage stilling til, når man får børn. Man skal have alt det rigtige udstyr, og ønsker selvfølgelig kun det bedste og sikreste for sit barn. Derfor er det vigtigt, at sikkerheden er i top, når I skal ud at købe udstyr. Så er I på udkig efter autostole? Så læs med her, for der kommer et par tips til køb af autostol.

Hvad skal I vælge?

Det vigtigste når man skal købe en autostol er jeres barns alder og vægt, for det har stor betydning for, hvilken en I skal vælge. I har brug for en autostol allerede når barnet er nyfødt, eftersom det er lovpligtig at barnet er fast spændt. Ved brug af en autostol er I sikre på, at barnet får den rigtige støtte. Man skal være opmærksom på at nogle autostole passer til babyer, og andre til lidt større børn. Derfor skal man vælge en autostol efter barnets vægt. Man kan få autostole i vægtintervallerne 0-13 kg, 9-18 kg og 15-36 kg. En god autostol er ideel for jer og jeres barn, så jeres barn er komfortabel og sikker under køreturen.

Stort udvalg online og i butikker

Der findes et stort udvalg online og i fysiske butikker. I kan dog starte med at hoppe ind på nettet, og se om I kan finde en, der kan passe til jeres barn. De fås også i forskellige prisklasser og modeller. I kan få autostole, der kan dreje rundt, så I kan vælge om barnet skal sidde i en fremadvent- eller bagud vent position. Det anbefales dog at barnet sidder i bagud vent position, indtil de er 15 måneder gamle af sikkerhedsmæssige årsager.